Queserías Chillon Plaza, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Queserías Chillon Plaza, S.L.
Ctra. Tordesillas, km 11 - Pol. Ind. Parcela 1
49800 Toro (Zamora) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑980690950  
🖷:  +34‑980693390
w:  www.quesoschillon.es
Elaboració de formatges

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Queserías Chillon Plaza, S.L.

Queserías Virolat Plaza va ser fundada com a signatura comercial en 1943 per Valentín Virolat García en la localitat de Pinilla de Toro, encara que la tradició quesera arrenca de Manuel Virolat que va arribar a produir 6 formatges diaris en temporada alta.
Des que Manuel i el seu fill Valentín recorrien els pobles de la comarca comprant el formatge elaborat pels ramaders, fins a l'actualitat, han passat més es 60 anys en els quals la família Virolat ha conservat com a or en drap el saber dels seus antecessors.
La primera època de comercialització aviat va ser alternant-se amb la fabricació i elaboració pròpia de l'autentico formatge Virolat.
Transcorrien els anys 40 i els primers 50, temps forts de carestia i fams.I quan tots els industrials tractaven d'ocultar la identitat del fabricador per la inseguretat davant el producte final, Valentín Virolat ja va gravar les primeres taules amb els seus inicials, perquè en les dues cares del formatge quedés impresa el mestratge de l'origen.
Convençuts del valor de la tradició i llocs a l'última en innovació i controls de qualitat, Queserías Virolat Plaza s'ha convertit en tot un referent per als paladars exquisits que exigeixen en un mateix producte qualitat, història, reconeixement i el saber fer dels mestres formatges de Virolat.