Hijos de Carlos Albó, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hijos de Carlos Albó, S.L.
Jacinto Benavente 41
36208 Vigo (Pontevedra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑986213333  
🖷:  +34‑986214799
w:  www.albo.es
Conserves de peix

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hijos de Carlos Albó, S.L.

Les marques i productes d'alimentació el mateix que els bons vins, amb el transcurs dels anys guanyen en prestigi. El pas del temps i l'experiència constitueixen una de les millors proves de qualitat.
Fills de Carlos Albo és una d'aquestes empreses reflecteixo de la més pura tradició i antiguitat en el sector de conserves de peix.
L'empresa va néixer a petita escala i artesanalment, produint anxoves en salazón i escabetxos, per progressivament, incrementar la seva activitat i iniciar a principis del segle XX l'autèntica conserva “Appertizada”, que va suposar un desenvolupament notable de la seva producció, va arribar a tenir fins a onze factories implantades al llarg dels litorals Cantàbric i Atlántico, necessitat imposada per l'absència de la tecnologia del fred i en conseqüència, aproximar-se als ports amb major aportació de pesca en fresc.
A partir dels anys 60, la incorporació de les noves tecnologies va permetre i va exigir una reorganització de la producció, donant lloc a una reducció del nombre de fàbriques i a un increment constant de la producció.

En l'actualitat
Elabora al voltant de 100 referències (Bonic, Tonyina Clara, Sardina i Sardinilla, Anxova, Verat, Polp, Calamar, Musclo, Zamburiña... i un llarg etcètera), de les quals aquí pretenem aportar la major i millor informació, que completem incloent també les referències més representatives de la gamma de plats preparats, seguint en totes elles els més exigents controls de qualitat garantits amb l'obtenció de nombroses certificacions, tals com la ISO-9001, IFS, etc i amb les millors matèries primeres i condiments naturals, aconseguint uns productes d'altíssima qualitat, autènticament selectius i benvolguts pel gran consum que coneix i reconeix la qualitat d'Albo.