Laumont, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Laumont, S.L.
Bruc, 14
25300 Tàrrega (Lleida) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑973500323  
🖷:  +34‑973310505
w:  www.laumont.es
Producció de bolets i tòfones

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Laumont, S.L.

Laumont, S.L. va néixer fruit de la meva passió pels bolets i tòfones silvestres. En els primers anys, l'empresa es dedicava bàsicament a la comercialització de la matèria primera, sense manipular.

La creixent demanda del mercat i el fet de tractar-se de productes de temporada ens va encoratjar a entrar en el procés de manipulació d'una àmplia gamma de varietats. D'aquesta manera vam poder satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint-los bolets congelats, deshidratades i tòfones en conserva.

Durant aquests anys hem anat evolucionant, adaptant l'empresa a les noves tecnologies i a les exigents normatives de sanitat i seguretat alimentària. Hem ampliat la nostra presència al mercat amb l'obertura de llocs en dos dels més importants i estratègics centres de distribució nacional, com són Mercabarna i Mercamadrid, i hem obert una sucursal a Valladolid.

Laumont ha creat una important infraestructura comercial i de distribució per oferir productes frescos i de màxima qualitat durant tot l'any.
Un dels nostres majors assoliments consisteix en la consolidació d'una gran xarxa de proveïment de producte distribuïda per tot el món.

Tots aquests assoliments no haurien estat possibles sense l'excel·lent equip humà i professional de Laumont, S.L., i per descomptat sense la confiança i fidelitat dipositada pels nostres clients. Tot això fa que dia a dia seguim creixent en un mercat cada vegada més competitiu i exigent.