Hongos de Zamora, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hongos de Zamora, S.L.
Lagar de Avedillo, Naves 1 y 2 - Pol. Ind. Valcabado A
49024 Zamora Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑980509215  
🖷:  +34‑980509883
w:  www.honza.es
Comercialització de bolets silvestres i fruites del bosc

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hongos de Zamora, S.L.

Fongs de Zamora, S.L. va començar la seva marxa empresarial fa uns anys i la seva professionalitat els ha permès créixer ràpidament en un mercat molt competitiu on garantir la qualitat que representa la seva marca els fa marcar la diferència.

Els bolets són productes molt delicats que requereixen la màxima atenció en la seva manipulació, i en Honza posen tot la seva obstinació para arribin a la seva taula en les millors condicions.
Es dediquen exclusivament a la comercialització de bolets silvestres i fruites del bosc. Disposen d'un equip humà d'experts titulats en micología i tots els seus empleats reben una formació contínua quant a la biologia, diversitat i manipulació dels fongs.

Tots els productes amb els quals treballen s'obtenen a través de xarxes de recol·lecció pròpies establertes a les zones de producció, fins i tot a nivell internacional, que els permet reduir al màxim el temps de manipulació dels bolets; de manera que tant la venda en fresc com la conservació es fan en les 24 hores següents a la recol·lecció.

Honza ofereix bolets frescos quan la naturalesa ho permet i, quan això no és possible, proposen la seva gamma de bolets congelats o deshidratades, en formats adaptats per al gran públic o el canal Horeca. La seva xarxa de distribució envia els productes frescos a qualsevol punt del país en un termini de 24 hores i els congelats en un màxim de 48.