Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La pera blanquilla española se promociona en Fruit Logistica
A Berlín, del 13 al 15 de gener

La pera blanquilla espanyola es promociona en Fruit Logistica

ARAGONÉS SABATE, MARCEL11/01/2000

11 de gener de 2000

L'associació frutícola Catalonia Qualitat promocionarà la pera blanquilla espanyola en la fira 'Fruit Logistica', que se celebrarà entre els dies 13 i 15 de gener de l'any 2000, en el marc de la Setmana Verda Internacional de Berlín.
Segons va informar aquesta associació, Catalonia Qualitat dedicarà un expositor a difondre les propietats de la varietat blanquilla, l'exportació de la qual a Europa ha experimentat en les quatre últims anys un gran augment 'de manera que en la present campanya amb prou feines queden existències en els magatzems'.
Aquesta iniciativa s'uneix a la campanya de promoció del consum de la pera, que el sector productor, representat en el Comitè de la Fruita Dolça de Catalunya, duu a terme al mercat alemany.
Catalonia Qualitat, constituïda per aquest Comitè i la Federació de Cooperatives Agràries catalanes, és una agrupació d'organitzacions de productors frutícolas (OPFH) que aglutina al 60 per cent del subsector de la fruita dolça de Catalunya.
Els objectius d'aquesta associació d'OPFH, que actualment està a l'espera del seu reconeixement oficial, són l'elaboració de normes de campanya, la representació nacional i comunitària, així com la promoció i la divulgació dels beneficis derivats del consum de fruita fresca.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH