Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cestas y formatos pequeños, focos de atención en el stand de Fedemco en Fruit Logística

Cistelles i formats petits, focus d'atenció en el stand de Fedemco en Fruit Logística

28/02/2012

28 de febrer de 2012

L'oferta i qualitat dels envasos Grow i la seva impressió de marques amb flexografía, va tornar a captar un any més, l'atenció de productors i envasadores hortofrutícolas, que van assistir a la fira Fruit Logística 2012 de Berlín, esdeveniment internacional del sector hortofrutícola amb un total de 2.537 expositors de 84 països i 56.000 visitants. En el stand de Fedemco (Federació Espanyola de l'Envàs de Fusta i els seus Components) els formats de venda al consumidor van ser els més atrayentes, sobretot envasos 20x20 centímetres d'un quilo, 30x20 centímetre de 2,5 quilos i les cistelles que proporcionen una presentació singular del producte.

El stand de Fedemco en Fruit Logística, fira celebrada al febrer a la capital alemanya
El stand de Fedemco en Fruit Logística, fira celebrada al febrer a la capital alemanya.

En el stand de Fedemco, el 82% de les visites va procedir del continent europeu, especialment visitants italians, holandesos i espanyols. També va destacar l'interès creixent per la fusta dels països de l'est d'Europa i Turquia. L'entitat va aprofitar la fira per presentar el seu nou sistema de certificació de bones pràctiques, Fedemco-GMP, així com per distribuir el seu nou catàleg de productes.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH