Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Logística optimiza sus servicios para expositores y usuarios

Fruit Logística optimitza els seus serveis per a expositors i usuaris

05/11/2010

05 de novembre de 2010

El Virtual Market Plau de Fruit Logistica es presenta des del 4 de novembre 2010 amb un nou format i disseny que optimitzen la seva utilització per a usuaris i àmplia la gamma de les seves funcions. La pàgina web ofereix ara múltiples variants d'accés. Els visitants d'aquestes pàgines poden consultar dades sobre expositors d'alguna regió, per exemple 'països mediterranis' o segments com a 'maquinària'. També es troben presents en Fruit Logistica Virtual Market Plau els expositors de Freshconex amb informacions sobre productes i empreses.

D'altra banda es perfecciona la funció de recerca i es millora el planificador d'esdeveniments. El visitant que no s'hagi registrat pot recaptar informació sobre més de 2.300 expositors i més de 5.000 ofertes, entrant en el planificador personal de l'esdeveniment. Cada visitant pot decidir de forma individual quina informacions vol incorporar al seu planificador. Ho pot completar amb notícies individuals i imprimir-ho gràcies a les funcions d'impressió ampliades, a més del seu recorregut pel firal en el qual s'inclouen plànols del recinte i dels pabellones.la reproducció dels pavellons es completa amb nombrosos elements interactius de manera que s'accedeix des d'un pavelló a informació concreta d'expositors, facilitant la navegació detallada dins d'un mateix pavelló (des de desembre 2010).

Fruit Logística prepara ja la seva pròxima edició, que tindrà lloc del 9 al 11 de febrer a Messe Berlin
Fruit Logística prepara ja la seva pròxima edició, que tindrà lloc del 9 al 11 de febrer a Messe Berlin.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH