Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Logistica estrena página web en español, coincidiendo con la apertura del período de inscripción

Fruit Logistica estrena pàgina web en espanyol, coincidint amb l'obertura del període d'inscripció

19/05/2014

Fruit Logistica, la plataforma comercial més internacional del sector hortofrutícola, ha obert el període d'inscripció per a aquells que desitgin participar en la seva propera edició, que tindrà lloc a Berlín entre els propers 4 i 6 de febrer. El portal web de Fruit Logistica, que ja està disponible íntegrament en espanyol, www.fruitlogistica.es, permetrà a les organitzacions, institucions i empreses que ho desitgin realitzar la seva inscripció per Fruit Logistica 2015 de manera còmoda i en espanyol. Les sol·licituds estan disponibles aquí.

Si bé aquesta mateixa pàgina detalla tots els aspectes per a la participació, incloent els terminis a seguir i les tarifes, tant l'equip de Fruit Logistica a Berlín com el seu representant nacional podran solucionar els dubtes i proporcionar-li recolzo en la planificació de la seva stand, idees i serveis per a una òptima participació i respatller per al desenvolupament de les activitats de màrqueting.

Amb la presentació del portal en espanyol, Fruit Logistica es dirigeix de manera especial al seu públic hispanoparlant, que ja representa entorn d'un de cada quatre participants, d'acord a les dades de l'última edició. Amb aquest llançament, l'organització desitja facilitar el procés de participació d'uns mercats que considera són motors del comerç mundial en el sector. A més, la web en espanyol proporciona informació detallada sobre les oportunitats que implica la fira tant per a expositors com para visitants. A través d'aquesta nova pàgina tots els professionals del sector trobaran de manera ràpida i fàcil la forma de realitzar negoci amb les companyies que ja participen en la fira a través del Virtual Market Plau.

Imagen
El període d'inscripció per a la propera edició de Fruit Logistica està obert fins al 31 de juliol de 2014.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH