Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Logistica finaliza su ruta por las principales regiones productoras españolas con su visita a Almería

Fruit Logistica finalitza la seva ruta per les principals regions productores espanyoles amb la seva visita a Almeria

16/01/2014

16 de gener de 2014

Imagen

Després de la jornada dirigida als productors d'Almeria, Fruit Logistica dóna per conclosa la sèrie d'actes que ha dut a terme per diferents regions productores del mercat espanyol, en una mostra del pes que té aquest mercat per a l'organització i la plataforma comercial més important del sector.

La jornada a Almeria ha comptat amb la presència d'una vintena de companyies dedicades al sector hortofrutícola els qui han pogut compartir recomanacions i procediments per rendibilitzar l'assistència a Berlín de la millor manera.

La sessió, inaugurada pel president de la Cambra de comerç de la ciutat, Diego Martínez Cano, ha comptat amb les intervencions d'Enrique dels Rius, general manager d'Unica Group, MªJosé Ametllers i Francisco del Capellà, de la multinacional britànica Barfoots, i René Rombouts, director general de la consultora Agridesk. Tots ells han coincidit en la necessitat de participar en la fira com la manera més apropiada per conèixer el rumb que pren el sector a curt i mig termini així com la necessitat d'estar present en aquesta cita ineludible per al posicionament de les empreses hortofrutícolas a nivell internacional.

Des de l'organització, Silvia de Juanes, directora de comunicació de Fruit Logistica per a Espanya i Llatinoamèrica, va actuar de mestra de cerimònies i va presentar als assistents les eines de les quals poden fer ús per preparar la seva participació en la propera edició, que donarà començament el proper dia 5 de febrer en Messe Berlín.

Catalunya, Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana han estat les altres regions productores escollides per Fruit Logistica per dur a terme aquest conjunt de sessions informatives que han permès a l'organització apropar-se al mercat espanyol.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.