Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primera sesión informativa de Fruit Logistica en España

Primera sessió informativa de Fruit Logistica a Espanya

30/10/2013

30 d'octubre de 2013

Imagen

Sota el lema ‘Com treure major partit a la participació’, una vintena de productors del sector hortofrutícola català van acudir a la jornada informativa que Fruit Logistica va organitzar a Lleida el passat 29 d'octubre. La iniciativa, que es va dur a terme per primera vegada a Espanya, va explicar aquesta ocasió amb la col·laboració de Prodeca, Promotora d'Exportacions Agroalimentàries, on es va desenvolupar la sessió.

La jornada va ser inaugurada per Jordi Bort, conseller delegat de Prodeca, qui va destacar que “la qualitat del producte català fa que hagi d'estar present als mercats internacionals“. Per la seva banda, Roberto Perucho, comercial de la cooperativa catalana Fruits de Ponent, va aportar la seva experiència com a expositor i visitant de la plataforma comercial més important d'Europa, donant les claus per preparar l'assistència a la fira amb el major benefici possible per als participants. “L'assistència a Fruit Logistica posiciona a l'empresa i reforça la seva imatge. Sobretot ens ajuda a fidelizar als nostres clients i a realitzar captació de nous; però has de portar una idea clara del que es pretén aconseguir“, va assegurar Perucho, fidel a Fruit Logistica des de 2000.

La intervenció d'Herbert Scholdei, gerent i propietari de la multinacional importadora alemanya Kölla, es va centrar en la tendència que segueix el mercat actual i l'obertura dels mercats d'economies emergents instant als productors a entrar en aquesta globalització per “competir units”.

Des de l'organització, la directora de comunicació de Fruit Logistica per a Espanya i Amèrica Llatina, Silvia De Juanes, va compartir les eines que la fira posa a la disposició dels participants per donar impuls a la preparació prèvia a l'esdeveniment, així com dels passos a seguir per maximitzar tant el temps com els resultats.

La cita anual de Fruit Logistica tindrà lloc entre els dies 5 i 7 de febrer de 2014 a Berlín. Catalunya ha estat la primera comunitat espanyola a acollir aquestes jornades, destinades a compartir experiències i assentar les claus perquè la participació en la fira internacional es tradueixi en àmplies oportunitats de negoci per als productors.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.