Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Primaflor presenta en Fruit Attraction todas las novedades del año
Pavelló 9, stand D01

Primaflor presenta en Fruit Attraction totes les novetats de l'any

Redacció Interempresas30/09/2013

Primaflor acudeix a Fruit Attraction presentant una vegada més totes les novetats del nou exercici, entre les quals destaquen les verdures cuites Verdulicias, la Salsa Mexican, el seu Gaspatxo, la terrina d'amanida llesta 'New York', i el restailing de la gamma brollis tendres.

Primaflor collita les millors verdures i hortalisses per convertir-les en un autèntic plaure per als sentits. Fresques, saludables, de sabors intensos i atractius colors, amb tots els beneficis de la dieta mediterrània i amb els més estrictes controls de qualitat, la companyia disposa de 4.000 hectàrees de cultius i quaranta anys d'experiència al servei del client.

Els brots tendres, per exemple, expliquen ara amb una imatge renovada. Destaquen els brots 'Capriccio', frescs i tendres brots d'enciams vermells i verds que resulten exquisits per donar un toc a les teves amanides de pasta i per a les guarnicions més especials. Tampoc falten els brots tendres 'Delicious' –tatsoi, canonges, espinac baby, amb brots d'enciam vermell i verd i rúcula–; 'Luxure', una barreja intensa de canonges, rúcula i brots tendres vermells; i 'Sensation', el toc perfecte de Primaflor amb una barreja d'espinac baby i brots de fulla de roure vermella.

Imagen
La 'Salsa Mexicana' és unes altres de les novetats de Primaflor en aquest 2013. La intenció de llançar al mercat aquesta nova referència ha estat la de guanyar presència en el lineal i oferir una major gamma de productes, en coherència amb el guacamole de Primaflor. La nova salsa destaca també pel seu envàs. El mètode usat per envasar aquesta salsa és l'Hiper Pressió (HPP), que consisteix sotmetre a l'aliment a una pressió tan alta que inactiva la flora vegetativa, és a dir, impedeix el creixement de qualsevol bacteri, virus, floridura, llevats o paràsits en el mateix. Al no ser un tractament tèrmic es realitza a temperatura ambienti o temperatures de refrigeració, per la qual cosa augmenta el temps de vida útil de la salsa i alhora respecta les propietats i textures dels aliments
Nova Salsa Mexicana de Primaflor
Nova Salsa Mexicana de Primaflor.
Primaflor també ha llançat aquest any un gaspatxo, totalment innovador, on preval el sabor de l'autèntic Gaspatxo. El producte es presenta en una ampolla transparent, perquè el client pugui observar el colorit del producte, pel qual Primaflor solament utilitza el millor de l'horta. En tractar-se d'un producte amb un contingut en hortalisses del 96%, sense pa ni aigua afegides, i adaptat al sabor del consumidor que busca la qualitat i frescor, té el seu lloc reservat en el lineal d'amanides. El nou gaspatxo és un producte apte per celíacos.
Gaspatxo de Primaflor
Gaspatxo de Primaflor.