Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asia Fruit Logistica, el pasaporte para el mercado asiático

Àsia Fruit Logistica, el passaport per al mercat asiàtic

16/09/2013

16 de setembre de 2013

Àsia Fruit Logistica, la fira més important de fruites i hortalisses al mercat asiàtic, s'ha consolidat un any més com “el passaport perfecte” per fer negocis en aquesta part del món. Un espai comercial organitzat a Hong Kong del 4 al 6 de setembre en el qual participen cada vegada més empreses espanyoles i llatinoamericanes. I és que, solament en aquesta edició s'han donat cita més de 6.500 compradors i professionals procedents de 64 països, la qual cosa suposa un augment del 14% respecte al passat any.

El potencial que té el mercat asiàtic ha generat un creixent interès per part dels empresaris de parla hispana. De fet, el 13% dels expositors en la fira procedien d'Amèrica Llatina, sent aquest el segon continent en importància per darrere d'Europa. Protagonisme especial han tingut països com Perú, Equador i Espanya.

Mentre el pavelló peruà ha registrat en aquesta edició un augment del 37% en el nombre d'empreses participants; Equador, el país productor més important de banana del món, ha estat present per primera vegada en aquesta plataforma capdavantera a Àsia. També ho ha fet l'Icex, que ha emparat a les empreses espanyoles en el camí cap a l'exportació en aquests mercats.

Imagen
La fira està en continu creixement atès que ofereix als participants la possibilitat d'establir no sol contactes comercials sinó també la d'aprofundir en aspectes estratègics, com poden ser les inversions a futur. “Àsia Fruit Logistica ofereix una oportunitat única per tractar aquests temes”, explica el director comercial de l'empresa peruana Camposol, assistent a la fira.

També des de l'espanyola Precuinats El Camp, la sensació ha estat molt positiva. No en va, recorden que assistir a aquesta plataforma comercial els ha permès “obrir moltes portes” gràcies al caràcter professional i internacional que es respira a Àsia Fruit Logistica.

Empreses o entitats relacionades

Messe Berlin GmbH