Covap - Cooperativa Ganadera del Valle de los Pedroches - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Covap - Cooperativa Ganadera del Valle de los Pedroches
Mayor, 56
14400 Pozoblanco (Córdoba) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑667571500   +34‑957773888   +34‑957773721  
🖷:  +34‑957773845
w:  www.covap.es
Làctics i carns ibèriques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Covap - Cooperativa Ganadera del Valle de los Pedroches

Covap es caracteritza per apostar per productes de qualitat certificats i avalats per les empreses certificadores més importants del sector.

El sistema de gestió de la qualitat que Covap té implantat, està enfocat a la seguretat i trazabilidad dels productes potenciant la imatge de la marca, convertint-se en part del seu lema: Qualitat i Salut des de l'origen.

Periòdicament es realitzen les auditories de certificació i seguiment relacionades amb la norma UNE-EN ISO 9001:2000 a la fàbrica de pinsos i indústria làctica, on es verifica el grau de compliment de la norma.

Amb l'objectiu de seguir la línia de satisfer la demanda del mercat, s'han reforçat i millorat els sistemes de certificació de productes.

Actualment Covap compta amb aquestes certificacions: carn de boví certificada: entitat certificadora: certificar i qualitat certificada (Junta d'Andalusia); carn de be certificada: entitat certificadora: certificar; alimentació animal certificada (fàbrica de pinsos): entitat certificadora: certificar.

L'objectiu de mantenir i millorar les certificacions de qualitat és satisfer les necessitats dels clients, treballant intensament en la integració de totes les baules de la cadena com són la garantia de qualitat, seguretat alimentària i trazabilidad.