Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC)
Ronda Sant Pere, 19-21, 5è 6a
08010 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932682631  
🖷:  +34‑932680390
w:  www.fecic.cat
Representació i defensa de les empreses del sector cárnico de Catalunya.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC)

La Federació Catalana d’Industries de la Carn (FECIC) es va crear l'any 1978 i en l'actualitat és l'Organització Empresarial que representa i defensa els interessos de les empreses del sector cárnico a Catalunya.
Actualment, FECIC agrupa a unes 200 empreses que es dediquen tant al sacrifici d'animals de les espècies: bovina, porcina, caprina i equina, com a l'especejament de les seves carns i a la transformació d'aquestes carns en productes cárnicos elaborats.
Entre les activitats de FECIC, cal destacar la defensa i representació d'aquesta activitat empresarial així com de les empreses afiliades enfront de les diferents administracions.
FECIC també és una entitat fundadora de la Confederació D'organitzacions Empresarials del sector cárnico d'Espanya (CONFECARNE), l'organització empresarial cárnica més important d'Espanya, amb més d'1.000 empreses participants.
L'any 1977, FECIC va promoure ña creació de la Fundació Privada d'Indústries de la Carn (FIC), entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora competitiva de les empreses cárnicas.
La Fundació del Pernil Serrano, és una altra iniciativa de FECIC, on en l'actualitat hi ha més d'un centenar d'empreses ETG Pernil Serrano.