Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Crece la participación internacional de Seafood Barcelona a tres meses de su celebración

Creix la participació internacional de Seafood Barcelona a tres mesos de la seva celebració

25/07/2012

25 de juliol de 2012

Seafood Barcelona guanya participació internacional amb la creixent incorporació de nous països a la primera edició del certamen, que se celebrarà entre el 15 i el 17 d'octubre en Fira de Barcelona. Organitzada per Diversified Business Communications amb la col·laboració de Alimentària Exhibitions –responsable del saló Alimentària entre uns altres– el nou saló ja compta amb empreses capdavanteres de més de 20 països, un 40% de procedència exterior.

En Seafood Barcelona es donaran cita importants potències pesqueres com Noruega, Estats Units, Canadà, Espanya, Perú, Xile o Vietnam, al costat de països com Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Regne Unit, Holanda, Alemanya, Lituània, Suïssa, Liechtenstein, Països Baixos, Equador, Turquia i Tailàndia, entre uns altres. La confirmació de la presència d'aquests països aferma el posicionament estratègic del saló com hub pesquer amb atenció preferent sobre els mercats del Sud d'Europa –entre els quals figuren Espanya, Itàlia, França i Portugal–, i del Magrib.

Foto: Namineni Srinivas
Foto: Namineni Srinivas.

A més de l'expectació internacional que ha generat, la primera edició de Seafood Barcelona ha captat també l'interès de les signatures més representatives del mercat espanyol i per les seves principals associacions i federacions empresarials, que han mostrat el seu suport unànime a la seva celebració. De moment, Krustagroup, Marfrio, Innovaqua, Alfocan S.A, Conserves Dani, Alfrisa S.A, Budenheim Altesa S.L., Cantero Trade, S.L., Intecal, S. a., Mayekawa, L.L, Frime i Balfegó són només algunes de les empreses que ja han confirmat participació en el certamen.

Seafood Barcelona exhibirà l'oferta més completa de productes del mar frescos, en conserva, processaments, i congelats, així com serveis complementaris per al seu processament, conservació i logística.

Epicentre pesquer del sud d'Europa

Seafood Barcelona reunirà sota el mateix sostre a compradors de peix i marisc i permetrà engegar negocis als mercats importants d'Espanya, el sud d'Europa i el nord d'Àfrica, on la producció i el consum de peix i marisc tenen una gran importància. Espanya és el tercer importador mundial de productes pesquers, amb compres per valor de 5.900 milions de dòlars, per darrere de Japó i Estats Units; i el novè exportador mundial, superat per Xina, Noruega, Tailàndia, Dinamarca, Vietnam, Estats Units, Xile i Canadà, amb vendes de de gairebé 3.500 milions de dòlars a l'any. Espanya és, doncs, el primer país exportador de la Unió Europea, representant el 17% del total comunitari.

A més, som un dels països europeus capdavanters en la producció i el consum de marisc i peix, ja que en un 70% de les llars espanyoles es consumeixen 2,2 kg de peix i marisc per persona al mes. Tradicionalment, la conca Mediterrània i del sud d'Europa han estat les principals zones de negoci dels productes de pesca. Itàlia, Portugal, França i Grècia se situen entre els cinc primers receptors de l'exportació espanyola de peixos i mariscs, als quals se sumen el Marroc i Tunísia com a països origen de les importacions espanyoles.

Amb la finalitat d'atreure a compradors estrangers, Seafood Barcelona ha obert un programa de captació de compradors clau amb una atenció estratègica sobre els mercats del Sud d'Europa i del Magrib, de manera que convidarà al saló a tots aquells amb major poder de compra.

Foto: Gordana Matijas
Foto: Gordana Matijas.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades