Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria Exhibitions participa en el primer posgrado en Comunicación Gastronómica y Enológica de Barcelona

Alimentària Exhibitions participa en el primer postgrau en Comunicació Gastronòmica i Enológica de Barcelona

25/07/2012

25 de juliol de 2012

El primer postgrau sobre comunicació gastronòmica i enológica impartit a Barcelona arrencarà el proper mes d'octubre a la Universitat Abat Oliba CEU. En les últimes dues dècades, la gastronomia i l'enologia s'han popularitzat com a activitats d'oci per al gran públic i com a sectors industrials de primera índole per aportació a la riquesa del país. En aquest sentit, Alimentària Exhibitions i la seva principal capçalera, el saló Alimentària, recolzen aquesta nova iniciativa per enfortir i professionalitzar la gestió del que ja és el primer sector industrial de l'economia espanyola.

El Postgrau en Comunicació Gastronòmica i Enológica neix per donar resposta a la necessitat d'especialistes derivada de l'auge i la visibilitat que tots dos sectors han adquirit en la nostra societat. El seu objectiu és formar professionals avançats i autosuficients en la gestió de la comunicació gastronòmica i enológica i eficients en la transmissió de missatges divulgatius i promocionals, ja anàs en l'empresa o en qualsevol mitjà de comunicació.

Juan Antoni Valls durant la presentació d'Alimentària a l'antiga fàbrica d'Estel Damm, el passat 10 de febrer
Juan Antoni Valls durant la presentació d'Alimentària a l'antiga fàbrica d'Estel Damm, el passat 10 de febrer.
Juan Antoni Valls, director general adjunt d'Alimentària Exhibitions i també màxim responsable del saló Alimentària, formarà part del Consell Assessor del postgrau per aportar en primera persona la seva know how i experiència adquirida en la gestió de l'operador firal i al capdavant d'un saló de referència internacional per l'agroalimentación i el turisme gastronòmic. De fet, una de les prioritats d'Alimentària és potenciar l'estreta relació entre alimentació, turisme i gastronomia, abanderada aquesta última per l'excel·lència de la producció autòctona i la projecció internacional dels nostres primers espases de la cuina. I és que dels gairebé 60 milions de turistes que visiten el nostre país cada any, el 10 % ho fa per motius gastronòmics.

El pla d'estudi comprèn quatre blocs –cultura gastronòmica i enológica; informació especialitzada en el sector; els mercats de la gastronomia i l'enologia i la comunicació gastronòmica i enológica, a més d'un projecte professional de final de postgrau– que seran abordats tant des d'una perspectiva teòrica com a través del desenvolupament pràctic de casos i situacions reals.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades