Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AECOC analiza las claves del 'convenience' y muestra el sistema eScan en Alimentaria

AECOC analitza les claus del 'convenience' i mostra el sistema eScan en Alimentària

21/03/2012

21 de març de 2012

AECOC, l'Associació de fabricants i distribuïdors que agrupa a prop de 25.000 empreses, estarà present en Alimentària 2012 amb una àmplia oferta d'activitats destinades a mostrar a les empreses d'alimentació noves propostes i serveis per respondre més i millor al nou consumidor. L'Associació estarà present en l'espai 'The Alimentària Hub', especialment destinat a la presentació de novetats i noves tendències, així com en els pavellons d'Intercarn i Interpesca.

Entre altres propostes, AECOC presentarà eScan, una revolucionària fusió entre el codi de barres i el mòbil que sens dubte renovarà la relació entre les companyies de gran consum i els seus consumidors / compradors. Així mateix, l'associació oferirà dades de consum d'aliments congelats, les claus d'èxit de la tendència 'convenience' en un moment en el qual el consumidor necessita solucions de menjar per consumir en qualsevol lloc i moment, així com una campanya dirigida a dinamitzar el mercat de productes cárnicos.

El servei eScan, una fusió entre el codi de barres tradicional i el mòbil, permetrà als consumidors accedir a informació de valor sobre els productes que compra i/o consumeix com les seves propietats nutricionals, composició etc… eScan, que permetrà accedir a informació veraç i actualitzada de milers de productes amb només un gest, i es donarà a conèixer, de forma oficial, en roda de premsa el proper 28 de març.

Foto: Fira de Barcelona

No obstant això, l'activitat d'AECOC en Alimentària 2012 començarà dimarts que ve, 27 de març, amb una presentació que s'emmarca en la celebració del Mes del Congelat –una iniciativa promoguda pels principals fabricants d'aliments congelats envasats que cada any concentra en el mes de març els seus esforços de difusió de les propietats d'aquests productes–.

En aquesta ocasió, El Mes del Congelat compleix el seu desè aniversari i ho commemorarà en Alimentària 2012 amb la seva tradicional presentació de dades de consum d'aliments congelats a Espanya, així com amb el lliurament de premis als distribuïdors que més hagin contribuït al desenvolupament de la iniciativa.

Així mateix, la Plataforma del Congelat, que al llarg de tot l'any aúna els esforços de fabricants i distribuïdors d'aquests productes sota la coordinació d'AECOC, mostrarà el 'lineal d'aliments congelats del futur', un projecte pilot en el qual està treballant per a la millora de l'experiència de compra d'aquests aliments i que estarà exposat en el pavelló Interpesca durant la celebració del Saló.

D'igual manera, AECOC ha conjuminat els esforços de la indústria i la distribució per dinamitzar una categoria alimentària, en aquest cas en el sector cárnico, a través de la iniciativa 'Carn, energia natural'. Un projecte que ja compta amb la participació d'una vintena d'empreses i que disposarà d'un espai propi en el pavelló Intercarn.

AECOC també aprofitarà el marc d'Alimentària 2012 per analitzar les oportunitats i claus d'èxit de la tendència 'Convenience' en el sector del gran consum. Un nou fenomen –determinat per nous estils de vida marcats per la falta de temps per a les tasques domèstiques– sobre el qual l'Associació ha aprofundit en el seu nou estudio 'Oportunitats del Convenience al mercat nacional', elaborat gràcies a la col·laboració del reconegut consultor Antonio Agustín. La presentació de l'estudi, que tindrà lloc el dia 28, es completarà amb l'exposició de les conclusions del Seminari Internacional celebrat recentment per AECOC a Regne Unit, mercat considerat 'el rei del convenience'.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades