Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria Castilla y León 2011, muestra de referencia en el sector del vinos y la carne en España

Alimentària Castella i Lleó 2011, mostra de referència en el sector del vins i la carn a Espanya

15/03/2011

16 març 2011

La indústria càrnia i els vins, amb una facturació pròxima als 3.000 milions d'euros anuals a Castella i Lleó, es presenta en aquesta nova edició d'Alimentaria amb la potència que suposen les seves produccions a Espanya. Dos sectors que estan vinculats a la força del territori de la Comunitat i que estan configurats per un fort sector primari. Castella i Lleó és la primera productora de carn de boví i d'oví i la tercera de porcí. Destaca en la transformació del producte carni la producció d'ibèrics que representa el 60% de la producció nacional i en la qual ocupa un lloc destacat la DO Guijuelo. Els vins de la Regió s'assenten sobre una superfície de vinyes de més de 75.000 hectàrees de les quals el 86% són vins lligats a figures de qualitat.

A Alimentaria 2011 es donen cita un total de 209 empreses procedents de 13 comunitats autònomes. Castella i Lleó és la Comunitat amb major nombre d'expositors, amb un total de 136 -116 corresponen a indústries i 20 a figures de qualitat-.

La Conselleria d'Agricultura i Ramaderia serà present en aquesta important i consolidada fira del sector agroalimentari amb un estand institucional en què es promocionarà la marca 'Terra de Sabor' com ensenya per distingir l'excel·lència dels aliments de Castella i Lleó. La presència del cor groc no es queda tan sols en aquest espai, ja que de les empreses de la Regió presents a la Fira, el 67%-un total de 78 indústries-, estan adscrites a 'Terra de Sabor'. A més, a l'estand es donaran a conèixer els productes emparats per una denominació de qualitat reconeguda per la Unió Europea i els guanyadors de les últimes edicions dels 'Premis Zarcillo' i 'Cincho', els concursos del sector vitivinícola i de la indústria formatgera més importants que se celebren a la Regió. Uns premis que s'han consolidat com certàmens internacionals.

La consellera d'Agricultura, Silvia Clemente, durant la inauguració d'Alimentaria Castella i Lleó 2011
La consellera d'Agricultura, Silvia Clemente, durant la inauguració d'Alimentaria Castella i Lleó 2011.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria - Feria de Valladolid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades