Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sial París, escaparate del sello de calidad del Consorcio del Jamón Serrano

Sial París, aparador del segell de qualitat del Consorci del Pernil Serrano

10/11/2010

10 novembre 2010

El Consorci del Pernil Serrano Espanyol ha participat, una vegada més, en la 24a edició de Sial París, celebrada a la capital gala, del 17 al 21 d'octubre, al Parc d'expositions de Paris-Nord. L'objectiu del Consorci del Pernil Serrà Espanyol en formar part d'aquesta mostra ha estat, d'una banda, reforçar la notorietat del segell de qualitat Consorci Serrano en el mercat francès, clau per al consorci, i l'altra, en refermar la relació que, des de fa anys, el Consorci del Pernil Serrano Espanyol manté amb aquells importadors i / o distribuïdors internacionals que han confiat en la seva tasca de control i qualitat.

La participació del Consorci del Pernil Serrano Espanyol, en la 24a edició d'aquesta fira, buscava augmentar el grau de coneixement sobre el Pernil Serrano Espanyol de Qualitat, diferenciant clarament d'altres pernils curats europeus; consolidar la notorietat del segell de qualitat Consorci Serrano, com màxima expressió de l'autèntic Pernil Serrano Espanyol i facilitar l'exportació d'aquest extraordinari producte en mercats internacionals.

En els 30 metres quadrats que ocupava l'estand del consorci, els visitants ttuvieron l'oportunitat de degustar el Pernil Consorci Serrano, tallat a ganivet, in situ, per un professional. Al mateix temps, es van mantenir multitud de contactes comercials amb importadors de diversos països, tots atrets per la qualitat d'aquest producte i per la seva clara diferenciació enfront de la resta de pernils europeus, així com diverses trobades amb la premsa especialitzada.

Sial París, fira sectorial biennal dirigida exclusivament a un públic professional, està considerada, juntament amb l'alemanya Anuga, la més important a nivell mundial del sector d'alimentació i begudes.

Vista de l'estand del Consorci del Pernil Serrano Espanyol a Sial París
Vista de l'estand del Consorci del Pernil Serrano Espanyol a Sial París.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades