Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Consorcio del Jamón Serrano Español lanza una campaña de televisión en Francia

El Consorci del Pernil Serrano Espanyol llança una campanya de televisió a França

15/07/2009

15 juliol 2009

La campanya televisiva pretén promoure el pernil consorci serrà en el mercat francès. L'anunci se centra en la identitat corporativa del consorci, l'eix visual és el logotip de l'entitat 'S', com a segell diferenciador del pernil serrà de qualitat. Amb aquesta iniciativa, el Consorci del Pernil Serrano Espanyol es proposa integrar el pernil serrà de qualitat en la dieta diària del consumidor francès a través de la diferenciació i excepcionalitat del seu pernil consorci serrà.

L'espot s'emetrà tant a nivell nacional com a la zona francòfona de Bèlgica-Brussel i Regió de Valònia-. La campanya es desenvoluparà a les cadenes TF1, France 2, France 3 i France 5 amb uns resultats de 408 GRPs, un 73% de cobertura i una repetició de 5,6.

França és un dels principals destinacions de les exportacions de pernil curat espanyol, amb una quota en volum del 26,4% del total exportat l'any 2008.

Imatge de la campanya televisiva per difondre el pernil serrà espanyol
Imatge de la campanya televisiva per difondre el pernil serrà espanyol.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades