Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria Castilla y León potenciará la campaña de compradores nacionales e internacionales

Alimentària Castella i Lleó potenciarà la campanya de compradors nacionals i internacionals

18/12/2008

18 desembre 2008

Impulsar la presència de compradors en Alimentària Castella i Lleó és un dels aspectes més rellevants de cara a l'edició que se celebrarà el proper mes de març a Valladolid, segons han coincidit a assenyalar els integrants del Comitè Assessor d'aquest certamen, que defensen el caràcter comercial i de negoci de la fira enfront dels aspectes vinculats exclusivament a la representació.

El caràcter professional del certamen es veurà reforçat amb esdeveniments com el fòrum d'opinió d'alt nivell que es desenvoluparà a Alimentaria Castella i Lleó, amb ponents de prestigi internacional en l'àmbit del màrqueting, les vendes, la distribució i el desenvolupament de solucions per a empreses del sector agroalimentari. Els conferenciants que participaran en aquesta iniciativa-promoguda per la Junta de Castella i Lleó-seran directius i màxims responsables d'empreses internacionals amb reconeguts èxits en el seu currículum.

La necessitat d'arribar als mercats exteriors és una constant per als empresaris del sector agroalimentari i l'objectiu d'Alimentaria Castella i Lleó és facilitar la projecció exterior de les empreses participants. Per això, s'està duent a terme, des de diversos organismes de l'administració regional, una campanya de captació d'importadors que es traduirà en la presència de compradors d'Europa, Àsia i Amèrica durant la celebració del certamen.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria - Feria de Valladolid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades