Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria 2008 convertirá Barcelona en la capital mundial de la alimentación
La fira se celebrarà del 10 al 14 de març en una edició marcada per una profunda reestructuració

Alimentaria 2008 convertirà Barcelona en la capital mundial de l'alimentació

15/02/2008

15 febrer 2008

Barcelona serà la capital mundial de l'alimentació del 10 al 14 de març. Són les dates escollides per que la Ciutat Comtal alberg la fira Alimentària 2008, el Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes , un certamen que preveu la visita de 155.000 persones i 5.000 expositors.
Durant els dies que se celebri la trobada al recinte firal barceloní s'espera la presència del 85 per cent de la indústria d'alimentació espanyola. En aquesta nova edició, l'organització escomet una reordenació de l'espai expositiu. Fruit del seu creixement expansiu i per primera vegada des que la fira se celebra en dos recintes, els salons Intercarn i Restaurama s'ubicaran a Montjuïc mentre que la resta de sectors s'agruparan en les modernes instal·lacions de Gran Via Aquesta rubicación potenciarà el creixement orgànic d'aquests dos sectors i afavorirà la seva màxima especialització. Per la seva banda, la concentració de la resta de salons-un total de 13 - a la Gran Via permetrà als expositors beneficiar-se d'un substancial increment de sinergies entre sectors productius. Aquesta nova ubicació expositiva propiciarà un important creixement d'Alimentaria, apalancat fonamentalment sobre Intercarn-saló especialitzat-i Restaurama-saló transversal-.
Alimentaria 2008 inaugurarà múltiples activitats. La Botiga Futura d'Innoval-recreació dels punts de distribució del matí-, l'exhibició 'L'Espanya dels Ibèrics', l'espai 'Tapes & Gastronomia ", la mostra' Rebosteria i Sandwich 'i el Concurs Internacional de Pizzes són algunes de les novetats destacades.
Per la seva banda, la setena edició del Fòrum Internacional de l'Alimentació presentarà en el marc de la celebració d'Alimentaria 2008 els resultats de l'estudi 'Demandes del comprador del futur'. Les conclusions d'aquest important treball que Alimentaria ha encarregat a l'agència consultora TNS es presentaran en una ponència a càrrec de Josep Montserrat, Worlwide Managing Director de TNS Worldpanel, el 11 de març de 2008 al Palau de Congressos del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. L'estudi pretén desenvolupar una completa radiografia sobre el consumidor actual i dibuixar amb la màxima precisió les demandes del comprador del futur en un termini proper: conèixer els seus hàbits de compra, els seus motius d'elecció de l'establiment i el seu comportament davant del lineal. Les conclusions tindran la seva posada en escena a la Botiga Futura.
L'estudi del Fòrum Internacional de l'Alimentació d'Alimentaria pretén oferir una completa radiografia sobre el comprador actual i dibuixar amb la màxima precisió les demandes en el futur: conèixer els seus hàbits de compra, els motius d'elecció de l'establiment o el seu comportament davant del lineal. Per desenvolupar aquest treball d'investigació s'han realitzat més de 80 entrevistes en profunditat als anomenats 'future shappers' (prescriptors), 8 'focus group' i 16 'acompained Shopping'. A més, s'ha dut a terme un complet estudi de més de sis milions de registres de compra en els últims tres anys, el seguiment diari de 16.000 panelistes i 8.000 qüestionaris sobre actituds i opinions sobre les preferències del comprador actual.
Del 10 al 14 de març de 2008, la indústria d'alimentació i begudes es congregarà al voltant dels 131.200 metres quadrats d'exposició i activitats d'animació que componen el certmane. Més de 155.000 visitants, prop de 5.000 expositors i un volum de negoci induït a la ciutat de Barcelona de 167 milions d'euros seran, previsiblement, algunes de les xifres que acompanyaran la dissetena edició de la fira d'alimentació més important d'Espanya i una de les primeres del món.
Aspecte del saló Intercarn a Alimentaria'06
Aspecte del saló Intercarn a Alimentaria'06.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades