Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cerca de 40 empresas españolas acuden a Alimentaria México en busca de negocio

Prop de 40 empreses espanyoles acudeixen a Alimentària Mèxic a la recerca de negoci

30/05/2014

30 de maig de 2014

Unes 40 empreses espanyoles viatjaran la setmana que ve a Mèxic D.F. per participar com a expositores de Alimentària Mèxic, el saló internacional d'aliments i begudes més important de quants se celebren al país. La delegació espanyola assistirà a l'esdeveniment amb l'objectiu de consolidar la seva activitat en un país clarament receptor, així com per accedir a l'important mercat centroamericano, un de les principals destinacions de les exportacions agroalimentàries espanyoles.

Alimentària Mèxic se celebrarà del 3 al 5 de juny al centre Banamex de Mèxic D.F, organitzada per Alimentària Exhibitions i I.J Krause. Prop de 200 signatures de 21 països participaran en el saló per oferir al mercat més de 4.000 productes en exposició. Els principals països origen d'aquestes empreses són, a més de Mèxic i Espanya, Xina, Estats Units, Argentina, Xile, Tailàndia, Brasil, Corea, Itàlia, Turquia, Japó, Grècia, Polònia i Portugal, entre uns altres.

Espanya estarà representada en el Pavelló Español de l'Icex, que reunirà signatures procedents de 17 províncies (Alacant, Badajoz, Barcelona, Ciudad Real, Còrdova, Girona, Balears, La Rioja, León, Màlaga, Navarra, Orense, Salamanca, Sevilla, Tarragona, València, Saragossa) presentant una gran varietat de productes, entre uns altres: dolços, pastes, cafè, begudes alcohòliques, vins, conserves vegetals, conserves de peix, plats preparats, oli, olives i embotits.

Imagen
En 2012, les exportacions de productes agroalimentaris a Mèxic van ser de 70.547 T per un valor de 245 milions de , la qual cosa va suposar un increment del 22% respecte a 2011, segons dades de l'Icex. A Mèxic, els aliments espanyols són sinònim de qualitat i l'àmplia presència i reconeixement que gaudeixen suposa una excel·lent oportunitat de negoci per a les empreses agroalimentàries espanyoles.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades