Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La feria Alimentaria acoge una ponencia sobre packaging flexible

La fira Alimentària acull una ponència sobre packaging flexible

31/03/2014

31 de març de 2014

En un mercat àmpliament competitiu que es relaciona amb un consumidor cada vegada més exigent, els fabricants del sector de l'alimentació s'enfronten al difícil repte de seduir i convèncer. Amb l'objectiu de donar resposta a les inquietuds sobre el present i futur de l'envàs flexible, David Centelles –director de el Centre Tecnològic Manel Xifra Boada- presentarà la conferència ‘Packaging flexible. Optimització i innovació per a l'envasament del meu producte’ en el marc de la fira Alimentària (Barcelona).

La ponència tindrà lloc el dijous 3 d'abril a la sala Mitjana Set d'Alimentària Hub, el gran epicentre de la innovació, el coneixement i les tendències per a la indústria alimentària i els seus agents vinculats. Durant la mateixa, el responsable del Centre Tecnològic Manel Xifra Boada, la unitat de coneixement de Comexi Group (referent mundial en la fabricació de maquinària per a la producció de packaging) exposarà les últimes innovacions que tota marca ha de conèixer al món de la impressió i l'envàs flexible. David Centelles detallarà les noves solucions tecnològiques i els serveis professionals que Comexi Group i el Centre Tecnològic estan desenvolupant concorde a les tendències de futur després d'analitzar l'estat actual del mercat. Posteriorment, Centelles explicarà els principals atributs que han de treballar-se per optimitzar un producte (entre ells la comunicació, funcionalitat, adaptabilitat, seguretat, seriació, …), així com les perspectives per als propers anys.

Els principals indicadors apunten a un creixement del 20% en el consum de packaging flexible en el sector de l'alimentació entre 2011 i 2016, una xifra que reflecteix la importància del flexible en l'actualitat enfront d'altres suports i la necessitat de respondre a les necessitats actuals. I és que a més de la condició de contenidor, el gran valor del packaging és la seva capacitat de comunicació. En un entorn amb una enorme dificultat per comunicar els valors dels productes, el packaging defineix la ‘primera línia’ per exposar els valors del producte comercialitzat. La utilització de tots els recursos que avui ens ofereix la tecnologia per al disseny i la manufactura de l'envàs permet a les empreses i als seus productes elevades possibilitats de diferenciació.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades