Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Consorcio del Jamón Serrano Español, presente en la feria Anuga de Alemania

El Consorci del Pernil Serrano Español, present en la fira Anuga d'Alemanya

20/09/2013

20 de setembre de 2013

Amb la seva presència, l'associació busca reforçar la notorietat del segell de qualitat ConsorcioSerrano al mercat alemany...
Amb la seva presència, l'associació busca reforçar la notorietat del segell de qualitat ConsorcioSerrano al mercat alemany.

Alemanya segueix ocupant el primer lloc en el podi de les exportacions espanyoles de pernil i paleta guarits, doncs fins a maig d'aquest any importava un total de 2.976 tones segons dades de l'Agència Tributària, la qual cosa suposa el 27% de tot el pernil guarit exportat per Espanya. Donada la importància d'aquest país, el Consorci del Pernil Serrano Español està realitzant una forta campanya de promoció basada principalment en degustacions en punt de venda, en publicitat en mitjans especialitzats i en accions online a través del seu blog www.serranoblog.de. Així, la importància d'aquest mercat unit a la gran aposta que realitza l'associació per la promoció internacional, han estat claus perquè es decideixi estar present, un any més, en la fira Anuga, que tindrà lloc en Köelnmesse (Colònia) del 5 al 9 d'octubre.

Considerada com la fira d'aliments i begudes més gran del món, Anuga ocupa un important espai en les agendes de tots els professionals del sector de l'alimentació. Més de 155.000 experts de 180 països van acudir en 2011 a la ciutat alemanya de Colònia per conèixer d'a prop l'oferta dels expositors. En total, 6.596 empreses de 100 països van ocupar una superfície bruta d'exposició de 284.000 metres quadrats.

Aquest any, les estimacions tant de visitants com d'expositors són altes, superant les xifres anteriors. El Consorci del Pernil Serrano Español serà un d'aquests participants, acudint a la fira amb un stand personalitzat de 40 metres quadrats, que estarà situat en l'Hall 05.2 (Stand n°C053-C051).

Amb la seva presència, l'associació busca reforçar la notorietat del segell de qualitat ConsorcioSerrano al mercat alemany, principal comprat destinació de l'exportació de pernil guarit espanyol, així com afermar la relació que, des de fa anys, el Consorci del Pernil Serrano Español ve mantenint amb aquells importadors i/o distribuïdors internacionals que han confiat en la labor de control i qualitat del Consorci.

La participació del Consorci del Pernil Serrano Español busca també augmentar el grau de coneixement sobre el Pernil Serrano Español de Qualitat, diferenciant-ho clarament d'altres pernils guarits europeus, afermar la notorietat del Segell de Qualitat ConsorcioSerrano com a màxima expressió de l'autèntic Pernil Serrano Español, i facilitar l'exportació d'aquest extraordinari producte en mercats internacionals.

Tot això tractarà de fer-ho des de la seva presència en la seva stand personalitzat, en el qual de forma visual transmetrà la imatge de diferenciació del seu segell de qualitat. Tots aquells que s'apropin tindran l'oportunitat de degustar el pernil ConsorcioSerrano, tallat a ganivet, in situ, per un tallador professional.

“Estar present a Alemanya és un dels objectius de la nostra campanya de promoció. La senzillesa logística i burocràtica juntament amb el coneixement del producte per part del consumidor, aconsegueixen que aquest país es mantingui com un de les destinacions per al pernil serrà dels nostres associats” ha assenyalat Miguel Sanz, gerent del Consorci.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades