Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria 2014 ya tiene contratado el 72% de la superficie prevista

Alimentària 2014 ja té contractat el 72% de la superfície prevista

16/07/2013

16 de juliol de 2013

Mancant 9 mesos per a la seva celebració, Alimentària ja té contractada el 72% de la superfície prevista. Les principals empreses capdavanteres de la indústria agroalimentària han confirmat la seva participació en el saló que tindrà lloc del 31 de març al 3 d'abril en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El proper any, Alimentària tornarà a posar l'accent en la internacionalitat i la innovació com a principals vies de creixement i competitivitat i a mostrar com l'activitat de les marques contribueixen al desenvolupament social i econòmic d'un país. Fins al moment, els salons d'Alimentària amb major pes específic són Intervin, Intercarn, Multiproducto, Restaurama, Interlact i Expoconser que, al costat del Pavelló Autonòmic, concentren més de la meitat de l'espai reservat. A l'apartat internacional, el saló explica ja amb empreses de 21 països.

En la resta de salons que conformen l'oferta d'Alimentària (Mundidulce, Olivaria, Alimentació Ecològica, Congelexpo, Expobebidas i Interpesca), l'organització augura igualment que hi haurà una bona representativitat, malgrat la conjuntura. Així, en el conjunt d'Alimentària, es preveu la presència d'unes 3.800 signatures que al costat dels espais d'activitats i àrees de negoci del saló ocuparan 85.000 m2 nets en sis dels pavellons del recinte firal.

Conscient de la difícil conjuntura i de l'esforç que fan moltes companyies per participar, el director general d'Alimentària Exhibitions, J. Antonio Valls, defensa el “enfocament pràctic” que, més que mai, adquireix aquesta edició per ajudar a les empreses en la seva estratègia d'internacionalització. “Estem bolcats a atreure compradors tant nacionals com de mercats emergents, a fomentar els espais d'intercanvi comercial, de promoció i networking, i a dissenyar activitats inspiradores vinculades a la innovació que contribueixin a obrir noves vies de creixement sectorial”, assegura Valls.

Així mateix, des d'Alimentària es persegueix la màxima implicació de tots els agents de la indústria agroalimentària per crear dinàmiques positives que reverteixin en oportunitats de negoci tant per a expositors com a visitants. Amb aquest objectiu, el saló reordena totes les seves iniciatives gastronòmiques en The Alimentària Experience i convoca de nou The Alimentària Hub per crear dos grans centres neuràlgics d'activitats que conjuminin formació, innovació, tendències, promoció i negoci per a la indústria agroalimentària i sectors afins.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades