Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Brasil tendrá su propio salón Alimentaria

Brasil tindrà el seu propi saló Alimentària

07/03/2013

6 de març de 2013

Brasil serà la propera convocatòria internacional del saló Alimentària després de l'acord aconseguit per Alimentària Exhibitions amb el principal organitzador firal del país, Reed Exhibitions Alcántara Machado. La celebració d'Alimentària Brasil al setembre de 2013 en Säo Paulo, suposarà un pas decisiu en l'estratègia d'internacionalització de la companyia, que explica ja amb fires homònimes a Lisboa i Mèxic DF, a més de la de Barcelona. La marca Alimentària gaudeix de gran prestigi a Amèrica Llatina on el saló ha sabut posicionar-se d'acord amb les exigències del mercat, sent el principal motor d'expansió internacional d'Alimentària Exhibitions. Per raons històriques i per estratègia de la indústria agroalimentària espanyola, els països llatinoamericans encapçalen el rànquing d'expositors i visitants internacionals del saló.

Alimentària Brasil suposa el primer llançament firal d'Alimentària Exhibitions després d'haver pres Fira de Barcelona, el passat mes de desembre, el control de la societat en adquirir el 50 % del capital en mans de Reed Exhibitions. En el marc d'aquesta operació, Fira i la multinacional britànica van acordar així mateix treballar conjuntament per reforçar la projecció internacional del saló, especialment en zones de gran valor estratègic com és el cas de Llatinoamèrica. En aquesta línia se situa la col·laboració amb Reed Exhibitions Alcántara Machado que reforça a més la política d'Alimentària d'establir aliances amb socis locals per afavorir les sinergies i oportunitats de negoci.

Alimentària Brasil, que tindrà lloc del 16 al 19 de setembre de 2013 al parc Anhembi de Säo Paulo, se celebrarà coincidint amb Equipotel Säo Paulo, la major fira d'hostaleria i gastronomia de Llatinoamèrica que reuneix anualment a mes de 48.000 professionals i prop d'1.400 expositors. En la seva primera edició, Alimentària Brasil, que espera ocupar 18.500 m2 i congregar prop de 300 expositors i 50.000 visitants professionals, comptarà amb la col·laboració de les principals entitats professionals nacionals del sector com l'Associació de Distribuïdors de Begudes (ADIBE), Associació Brasileira de Distribuïdors d'Hostaleria (ABAD), Associació de Bars i Restaurants i Federació Brasilera d'Hostalatge, entre unes altres.

Per al director general d'Alimentària Exhibitions, J. Antoni Valls, “Alimentària Brasil suposa un pas més en l'obertura del saló cap a nous mercats i en el seu posicionament com a motor del comerç exterior de la indústria agroalimentària espanyola i de molts països”.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades