Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Feria de Valladolid ultima los preparativos para la XIV edición del Salón de la Alimentación

Fira de Valladolid ultima els preparatius per a la XIV edició del Saló de l'Alimentació

27/02/2013

27 de febrer de 2013

La Fira de Valladolid celebra el proper mes de març, del 12 al 14, una nova edició de el Saló de l'Alimentació, un certamen dirigit als professionals dels diferents segments implicats en la comercialització, distribució, restauració, exportació, etc. L'oferta expositiva gira entorn de tres eixos: vins, làctics i productes cárnicos, màxims exponents de la indústria agroalimentària de Castella i Lleó, que compta amb un extens catàleg de productes de qualitat avalats per segells de garantia.

El Saló de l'Alimentació és una plataforma de negoci per accedir als mercats nacionals i internacionals. En l'àmbit de l'exportació, aquest any s'incideix especialment a Gran Bretanya i Estats Units, dues destinacions de gran interès per als expositors que participen en la fira. El programa d'activitats de la fira inclou també jornades tècniques, impartides per l'Icex, per a empreses que inicien la seva marxa en l'exterior, en les quals s'abordaran qüestions com a aspectes normatius, sanitaris, tramitació de permisos, etc.

Imagen
Entre les novetats del Saló de l'Alimentació 2013 cal destacar el Certamen Nacional de Gastronomia, en el qual es triarà al millor cuiner, repostero, sumiller, maître i coctelero d'Espanya. Està organitzat per Facyre (Federació d'Associacions de Cuiners i Reposteros) i se celebra des de fa més de vint anys, tenint lloc a partit d'ara a Valladolid, coincidint amb el Saló de l'Alimentació. El programa d'activitats de la fira inclou també jornades tècniques, tastos, demostracions i altres concursos com la sisena edició del Campionat de Baristas de Castella i Lleó, l'elecció de la millor hamburguesa de Castella i Lleó, etc.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria - Feria de Valladolid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades