Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alimentaria & Horexpo 2013 se presenta con una clara ambición exportadora
Del 14 al 17 d'abril de 2013 en Feira Internacional de Lisboa

Alimentària & Horexpo 2013 es presenta amb una clara ambició exportadora

Redacció Interempresas21/02/2013
Organitzada per AIP/FIL i Alimentària Exhibitions, Alimentària & Horexpo serà el principal esdeveniment alimentari a Portugal i en la Península Ibèrica durant aquest any 2013, consolidant-se com la major plataforma de negocis i contactes professionals per a la indústria alimentària, la distribució i l'hostaleria.
Si en l'edició de 2011, el saló va ocupar els quatre pavellons de FIL, amb una superfície de 45.000 m2 i 850 empreses participants, el propòsit dels organitzadors pel 2013 és arribar a les mil empreses participants i augmentar el nombre de compradors estrangers fins a 2.000, procedents d'un centenar de mercats.

I és que la vocació internacional és una constant del saló, que reuneix empreses de més de 30 països i convoca prop de 30.000 visitants professionals, incloent 1.200 compradors estrangers.

Imagen
Alimentària & Horexpo 2013 mantindrà el model que uneix tres salons diferenciats que comparteixen sinergies inherents als mateixos. Aquest format es tradueix en una àmplia oferta expositiva per al mercat hospitalari i d'hotelería, amb la presència de productors i distribuïdors d'aliments i begudes, equipament i decoració per a la restauració i hostaleria, tecnologia i maquinària per a la indústria alimentària i distribució:

- Alimentària Lisboa: Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes

- Horexpo: Saló Internacional de l'hostaleria i la restauració

- Tecnoalimentaria: Saló Internacional de tecnologies, maquinària i equipament per a la indústria i la distribució d'aliments

Més internacionalització

Sota el lema ‘Els ingredients adequats per a les grans empreses’, l'edició de 2013 d'Alimentària & Horexpo Lisboa reforçarà el caràcter internacional de l'esdeveniment, que ja es va consolidar com la cambra generalista major i més important del sector alimentari en el rànquing europeu i com a plataforma d'accés a un món d'oportunitats per 250 milions de consumidors de parla portuguesa.

Per recolzar a les empreses en els seus negocis en l'exterior, l'organització d'Alimentària & Horexpo Lisboa presenta noves iniciatives com el primer Fòrum d'Internacionalització del sector alimentari amb l'objectiu de concretar estratègies internacionals de promoció, creació de sinergies entre empreses orientades a l'exportació i definició de línies d'orientació estratègica per als propers anys.

El 'Espaço Club Portugal Exportador' dedicat a promoure les exportacions de les empreses portugueses servirà de punt de trobada per excel·lència dels compradors internacionals, amb la realització de trobades B2B agendados prèviament per l'organització.

Imagen
Fátima Vila Maior, directora de l'àrea de fires de FIL i responsable d'Alimentària & Horexpo, ha confirmat que per 2013 es duplicarà el pressupost destinat al programa Hosted Buyers, la qual cosa significarà un increment del nombre de compradors internacionals registrats en 2011. Segons Vila Maior, l'organització d'Alimentària & Horexpo Lisboa vol “augmentar de manera exponencial el nombre de compradors estrangers, el nombre de reunions de negocis, el nombre de mercats en els quals aquests compradors operen i el nombre de compradors de països amb economies emergents i de parla portuguesa”.

Impuls exterior

De fet, Fipa, Portugal Food, Portugal Fresh, Viniportugal, Agrocluster, Inovcluster i Inovisa, entre altres associacions i institucions sectorials, s'han unit al saló Alimentària & Horexpo Lisboa 2013 per impulsar les exportacions i accelerar la internacionalització de la indústria alimentària portuguesa.

Alimentària & Horexpo Lisboa és l'instrument al servei de les empreses nacionals que desitgin iniciar o incrementar la seva presència en mercats estrangers a la recerca de nous compradors. Internacionalitzar-se, augmentar les exportacions i trobar nous mercats, són les principals línies d'actuació de la propera edició del saló. Per primera vegada, els principals operadors del mercat alimentari s'uneixen en pro d'un pla estratègic nacional: l'exportació.

Per a Jorge Henriques, president de Fipa, Federaçao d'Indústrias Portugueses Agro-Alimentessis, considera que “Alimentària & Horexpo Lisboa és un instrument actiu en la promoció i difusió dels productes nacionals i serveix com a plataforma per connectar a Europa amb Amèrica Llatina i Àfrica. És una eina excel·lent per explorar nous mercats en la indústria alimentària, entre uns altres, Brasil i Índia, i així atreure a nous clients”.

Imagen
Portugal Regions

Una de les novetats més significatives del saló serà la zona Regions Space Portugal que fa el seu debut en Alimentària & Horexpo 2013 com un espai dissenyat per exhibir la millor producció alimentària portuguesa. La zona pretén també proporcionar a les empreses petites i les microempreses un accés més fàcil al mercat i major visibilitat internacional. El propòsit dels organitzadors amb aquesta àrea és agregar valor als productes autòctons i apropar-los als mercats de consum, tant nacionals com a internacionals, mostrant la millor qualitat alimentària portuguesa.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades