Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Impulso exterior para la próxima edición de Alimentaria

Impuls exterior per a la propera edició d'Alimentària

21/01/2013

21 de gener de 2013

Alimentària 2014 tindrà lloc del 24 al 27 de març de 2014 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona. L'organització treballa sobre unes previsions d'ocupació de 60.000 m2 nets d'exposició comercial als quals cal sumar més de 10.000 m2 destinats a activitats lúdiques i de dinamització comercial. Són uns objectius “realistes” que, en opinió del director del saló, J. Antoni Valls, “s'ajusten a la difícil conjuntura econòmica tant espanyola com a europea”. La comercialització inicial del saló ha obtingut una excel·lent resposta per part del mercat, ja que s'ha contractat ja el 34% de l'espai disponible.

Alimentària 2014 basa el seu pla estratègic sobre els punts clau amb els quals treballa la indústria agroalimentària, primer motor econòmic europeu, amb la intenció de respondre als seus reptes de futur. El saló és la millor plataforma promocional i relacional de la indústria, el comerç i la distribució alimentaris, i el compromís dels principals dirigents del sector s'evidencia en la constitució del comitè organitzador, òrgan consultiu que marca les línies estratègiques i que presideix Josep-Lluís Bonet, també president de Fira de Barcelona i de Freixenet. Per a Bonet, l'èxit d'Alimentària se sustenta en la seva “gran professionalitat, l'elevat grau de coneixement del sector i l'experiència acumulada durant tota la seva trajectòria”. En aquest sentit, el paper del comitè, al costat del de l'organització, és “inqüestionable”, subratlla.

Imagen
Per sectors, Intervín, Restaurama, Intercarn i Multiproducto tornaran a ser els salons tractors d'Alimentària 2014, als quals se sumarà el Pavelló Internacional com a gran centre de confluència de professionals dels cinc continents. Iniciatives de nova i recent creació com l'Olive Oil Business Area, Gluten Free Project, Sweet Business Area i Pizza & Pasta Concept contribuiran a captar segments de mercat amb gran potencial de projecció per a cadascun dels seus salons amfitrions. Per segona edició consecutiva destaca The Alimentària Hub, que reforçarà el seu compromís amb la sostenibilitat, la innovació, la qualitat de les seves marques, la salut dels consumidors, l'ocupació en el sector, la preservació de l'àmbit rural i el potencial econòmic que li atorga la seva estreta vinculació amb la gastronomia i el turisme.

En concret, The Alimentària Hub tornarà a ser el gran aglutinador de professionals amb interessos directes o vinculats a l'alimentació i posarà l'accent sobre grans eixos de desenvolupament com la responsabilitat social corporativa, les noves vies del màrqueting digital a les xarxes socials a través d'una convenció de bloggers especialitzats en alimentació, la internacionalització, la globalització, i els nous formats en el retail, entre altres temes. En 2014, The Alimentària Hub prestarà especial atenció als emprenedors, facilitant la posada en contacte entre Start Ups i Business Angels afins als interessos del sector.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades