Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fira de Barcelona adquiere a Reed Exhibitions el 50% de la sociedad organizadora de Alimentaria

Fira de Barcelona adquireix a Reed Exhibitions el 50% de la societat organitzadora d'Alimentària

02/01/2013

2 de gener de 2013

Fira de Barcelona ha adquirit a Reed Exhibitions el 50% del capital que tenia en Alimentària Exhibitions, la joint venture que ambdues entitats van crear l'any 2002 per organitzar, entre uns altres, el saló Alimentària. Així mateix, segons l'acord aconseguit, Fira i Reed treballaran conjuntament per reforçar la projecció internacional del saló mitjançant la prevista organització d'edicions a diversos països.

Per tant, l'acord pel qual Fira es converteix en l'única propietària d'Almentaria Exhibitions no suposa la fi de les relacions entre aquesta societat i Reed Exhibitions sinó que contempla reforçar l'aliança per potenciar la presència del certamen en l'exterior, principalment a les àrees geogràfiques on ja opera la multinacional anglesa com Àsia, Llatinoamèrica i Orient Mitjà.

Alimentària Exhibitions seguirà operant com a societat especialitzada en l'organització de fires del sector alimentari, com BTA–Barcelona Tecnologies de l'Alimentació–, Alimentària & Horexpo Lisboa i Seafood, a més d'Alimentària, saló referent a nivell europeu que continuarà donant suport al sector i a les empreses espanyoles.

Empreses o entitats relacionades

Alimentaria Barcelona - Alimentaria Exhibitions, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades