Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Consorcio del Jamón Serrano Español renueva su página web

El Consorci del Pernil Serrano Español renova la seva pàgina web

29/11/2012

29 de novembre de 2012

El Consorci del Pernil Serrano Español ha actualitzat la seva pàgina web www.consorcioserrano.com per oferir a l'usuari un lloc online més visual i amb major facilitat d'accés als continguts de l'organisme. La nova pàgina web compta amb un disseny renovat i modern, doncs l'associació ha volgut dotar-la d'una imatge més neta i clara, millorant l'aspecte general. Per a això, s'han utilitzat els colors corporatius del Consorci i una tipografia de fàcil lectura, la qual cosa aconsegueix un efecte de suavitat a l'hora de navegar per la web i major assimilació de la informació amb el primer cop d'ull.

Quant al contingut disponible a la pàgina web, en tenir en compte les necessitats dels usuaris, el Consorci del Pernil Serrano Español ha volgut prioritzar les últimes notícies per oferir als visitants una informació actualitzada i a l'ordre del dia dins del sector, fonamentant l'activitat de l'associació en la promoció del pernil serrà. A més s'ha donat major visibilitat als 19 socis del Consorci, oferint informació individualitzada de cadascun d'ells.

Imagen
La pàgina web està dividida en quatre seccions: qui som, el pernil ConsorcioSerrano, notícies i coneix als nostres associats. D'aquesta manera, s'aconsegueix una pàgina web corporativa del conjunt de l'associació, amb informació detallada de cadascuna de les seves àrees, la qual cosa permet a l'usuari conèixer en profunditat l'activitat i els objectius de l'associació. Per a aquest efecte, la imatge inicial és específica del Consorci, amb informació sobre el seu pla de promoció.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades