Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SIAL París abre la puerta a nuevas oportunidades para el Consorcio del Jamón Serrano

SIAL París obre la porta a noves oportunitats per al Consorci del Pernil Serrano

15/11/2012

15 de novembre de 2012

El Consorci del Pernil Serrano Español, l'associació espanyola que promociona el pernil serrà d'alta qualitat, ha continuat el seu pla anual per impulsar aquest producte al mercat internacional amb la seva presència en SIAL París, que va tenir lloc del 21 al 25 d'octubre. L'assistència en aquesta edició ha augmentat un 10,2% en comparació de 2010, la qual cosa confirma el paper que desenvolupa la fira com a catalitzador per al comercial mundial. En total, 150.192 visitants professionals, enfront dels 136,381 de 2010, es van apropar als diferents stands i de tots ells, el 62,8% van ser visitants internacionals de 200 països.

En la fira, el Consorci del Pernil Serrano Español va estar present dins del pavelló de cárnicos d'Icex, amb un stand de 34 m2. Al llarg dels cinc dies, l'associació va donar a conèixer el pernil serrà d'alta qualitat, que avala amb el seu segell de qualitat, a importadors i compradors de diferents nacionalitats, tant del canal Food Service com de la distribució moderna, els qui van tenir l'oportunitat de degustar-ho de la mà del mestre tallador, que a més de cridar l'atenció dels assistents, els instruïa en el procés de tall i tast. El Consorci del Pernil Serrano Español va aprofitar aquesta oportunitat per mantenir reunions amb la premsa internacional, tant la dirigida al consumidor final com els mitjans especialitzats, que van mostrar gran interès pel producte cárnico.

Stand del Consorci del Pernil Serrano Español en SIAL 2012
Stand del Consorci del Pernil Serrano Español en SIAL 2012.
Aquest any, a més de l'activitat desenvolupada per l'associació, cal destacar la visita al stand per part de diferents autoritats, entre les quals cal citar la del director general d'Internacionalització de l'empresa d'Icex, Isaac Martín-Barber, o Carlos Bastarreche Sagües, ambaixador d'Espanya a França, que es van interessar per l'activitat de promoció internacional que realitza l'associació.

La presència del Consorci del Pernil Serrano Español respon a la seva tercera aposta geogràfica del seu pla de promoció per aquest any. A més de donar a conèixer les bondats del pernil ConsorcioSerrano, l'associació busca ajudar als seus associats en la venda del seu producte fora d'Espanya. “La nostra participació en SIAL París constitueix una acció més dins de la nostra campanya internacional. Estem molt satisfets amb l'acceptació que ha tingut el nostre pernil ConsorcioSerrano i pel nombre de contactes que hem mantingut durant aquests dies. París, juntament amb Mèxic i Sao Paulo, han estat les fires internacionals en les quals hem participat en 2012, les quals han superat les nostres expectatives. La nostra activitat promocional en mercats internacionals, amb accions en 10 països al llarg de 2012, ens avalen com una de les associacions més importants en el sector”, ha assenyalat Miguel Sanz, gerent del Consorci del Pernil Serrano Español.

Empreses o entitats relacionades

Consorcio del Jamón Serrano Español

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades