Master Builders Solutions España, S.L.U - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Master Builders Solutions España, S.L.U
Carretera de l’Hospitalet 147-149 CityPark Edificio Viena 1a planta.
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936194646  
w:  www.master-builders-solutions.com/es-es
Fabricació i comercialització de productes químics per a la construcció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Master Builders Solutions España, S.L.U

El grup BASF opera en totes les etapes presents en els processos de transformació química per oferir als seus clients una àmplia gamma de productes per a multitud de sectors i aplicacions.riales químics i amb aproximadament 385 centres de producció locals a tot el món, que cobreixen pràcticament la totalitat de les àrees geogràfiques del planeta.

El grup BASF opera en totes les etapes presents en els processos de transformació química per oferir als seus clients una àmplia gamma de productes per a multitud de sectors i aplicacions. La segmentació dels productes i els sectors d'activitat componen les 6 Unitats de Negoci sobre les quals s'estructura l'empresa i les seves divisions, organitzes d'una manera vertical de tal manera que una Unitat pugui servir les matèries primeres fonamentals empleades en una altra Unitat. La unitat d'Oil & Gas és la primera Unitat de la cadena, que es dedica a l'extracció i distribució de combustibles fòssils per a la seva posterior transformació en altres derivats que són successivament transformats fins a arribar als productes específics per a cada sector en particular, com per exemple per a la divisió d'Agricultural Solutions, focalitzada en particular en el sector agrícola, i per descomptat la divisió de Construction Chemicals, que subministra productes al mercat de la construcció.
BASF Construction Chemicals Espanya

BASF Construction Chemicals Espanya, amb més de 30 anys present en el sector de la construcció espanyol, som un equip de més de 130 persones presents en tota la geografia del país, amb 3 centres de producció i distribució situats en Marchamalo, Cabanillas (tots dos a Guadalajara) i Millorada del Camp (Madrid).al de la cadena de producció dels productes que subministra, des de l'extracció del petroli o gas natural, el seu primer processament per fabricar els productes intermedis i fins a les últimes transformacions molt més específiques per adequar els productes a les necessitats de cada mercat, de cada regió en particular i fins i tot de cada client.

BASF Construction Chemicals Espanya

BASF Construction Chemicals Espanya, amb més de 30 anys present en el sector de la construcció espanyol, som un equip de més de 130 persones presents en tota la geografia del país, amb 3 centres de producció i distribució situats en Marchamalo, Cabanillas (tots dos a Guadalajara) i Millorada del Camp (Madrid). Comptem amb un laboratori de R+D per atendre les necessitats del mercat local i els seus clients, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i disposem també d'un laboratori de suport al nostre Servei Tècnic situat en la nostra planta de Millorada del Camp.

Sobre Master Builders Solutions

Amb Master Builders Solutions, BASF introdueix una marca global de solucions químiques avançades per a la construcció. La nova marca es basa en la força de moltes marques i productes BASF ja existents, i representa la nostra experiència de més de 100 anys en el sector de la construcció.
Master Builders Solutions reuneix sota una sola marca tota l'experiència i coneixements de BASF en la creació de solucions químiques per a obra nova, manteniment, reparació i renovació d'estructures. Master Builders Solutions es basa en l'experiència obtinguda al llarg de més d'un segle en el sector de la construcció.

El complet catàleg reunit sota la marca Master Builders Solutions inclou solucions duradores per a la construcció, el manteniment, la reparació i la renovació d'estructures:

- Additius per a formigó
- Additius per a ciment
- Solucionis per a construcció subterrània
- Morters d'alt rendiment
- Solucionis de reparació i protecció de formigó
- Solucionis d'impermeabilització
- Selladores
- Solucions per a paviments d'alt rendiment

La nostra terminologia estandarditzada referent a la marca Master Builders Solutions presenta el nostre catàleg d'una manera clara i fàcil d'entendre. Cada nom de producte representa un camp d'aplicació, una funció o un rendiment.

Els coneixements i l'experiència de la comunitat global d'experts en construcció de BASF són l'essència de la marca Master Builders Solutions.

- Combinem els elements adequats del nostre catàleg per resoldre els seus desafiaments de construcció específics.
- La nostra col·laboració abasta diverses àrees de coneixement i regions i té el respatller de l'experiència obtinguda en projectes de construcció a tot el món.
- Aprofitem les tecnologies globals de BASF i el nostre coneixement a fons de les necessitats dels sectors de la construcció locals per desenvolupar innovacions que li ajudaran a tenir un major èxit i impulsen un model sostenible de construcció.

La marca Master Builders Solutions de BASF representa la suma de la nostra experiència en solucions químiques, disponibles per a vostè des de la concepció fins a la conclusió dels seus projectes de construcció.