Estaciones Depuradoras, S.A. - Equips per al tractament d'aigües residuals

Tractament reciclatge d'aigua: de boxes de rentat

Fotografia de Tractament reciclatge d'aigua
La planta de tractament que proposa l'empresa Estacions Depuradores consta de la següent línia de recuperació:

Pretractament

Tota l'aigua utilitzada en les diferents fases del túnel, com són pre-rentat, rentat i aclarit, és conduïda a un dipòsit cilíndric horitzontal tancat, construït en xapa d'acer, que quedarà dividit en quatre càmeres.

La primera càmera rebrà tots els sòlids decantables i flotants, els primers es decantaran i els segons s'acumularan en la segona cambra per l'efecte de coalescència que s'interposa al pas del líquid.

En la tercera càmera es disposarà una bomba ejector que aportarà oxigen per a degradar la matèria orgànica, ajudar al rendiment de flotació d'olis, greixos, ceres, hidrocarburs, etc, i eliminar les olors que es produeixen en aquestes plantes quan passa temps des de la seva funcionament. Aquesta bomba ejector podrà ser substituïda per difusors i una bufador exterior adecuada.000 litres de capacitat que es col·locarà a la superfície, amb filtres manga.000 litres de capacitat que es col·locarà a la superfície, amb filtres màniga. litres de capacitat que es col·locarà a la superfície, amb filtres màniga. També es larà una bomba de recirculació d'aigua per a regulació de cabal.

Tractament amb reactius

Mentre l'aigua va arribant al dipòsit de 1.000 litres, situat en la superfície i construït en polièster reforçat amb fibra de vidre, es dosificaran agents antiescumants i desinfectants, de la mateixa manera que passa en el dipòsit de pretractament.

Filtració

Una bomba centrifuga de pressió guiarà l'aigua a través d'un filtre de sílex - antracita on es purificarà. El rentat a contracorrent és automàtic i utilitza aigua de xarxa.