Emuca, S.A. - Estanteries i suports

Tram

Sistema estructural de perfilería: per ordenar l'espai a l'interior de l'armari

Fotografia de Sistema estructural de perfilería
El model Tram és un sistema estructural de perfilería d'alumini per a l'ordenació de l'espai a l'interior dels armaris. Aquest producte d'Emuca ofereix solucions per a prestatges en alumini, cristall o fusta, tant horitzontals com a inclinats.

El sistema combina tecnologia, rapidesa de muntatge, adaptabilitat i modularidad.

Tram destaca per la seva gran versatilitat i perquè permet la lliure ordenació de l'espai interior de l'armari. Gràcies al seu modularidad, el ventall de possibilitats d'utilització és enorme: des de vestidores fins a llibreries, expositors comercials, separadors d'ambient i moltes altres més opcions.

El sistema és de muntatge fàcil i ràpid, permetent l'ancoratge solc-sostre, solc-paret i fins i tot la configuració paret-paret. El sistema disposa a més d'una àmplia gamma d'accessoris, tals com a barres de penjar o el colgador abatible Hang, elements que suporten càrregues de fins a 12 kg, amb muntatge directe a paret. El sistema ofereix una combinació extensa de solucions tècniques, i es caracteritza també per la seva estètica actualitzada, que incorpora les últimes tendències de disseny.