Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion) - Panys d'exterior

Sikurexit

Panys amb funció antipánico: per a tot tipus de llocs amb afluència de persones

Fotografia de Panys amb funció antipánico
Sikurexit, el pany ideal per a centres comercials, cinemes, hipermercats, teatres, bancs, oficines, negocis i per a tot tipus de llocs amb afluència de persones, on no solament és necessari salvaguardar la propietat sinó també protegir a les persones.

SikurExit garanteix la màxima protecció gràcies als seus tres punts de tancament i ofereix la màxima seguretat gràcies a la funció antipánico que permet una ràpida evacuació en cas d'emergència encara que la porta aquest tancada amb els tres punts de tancament, simplement accionant el dispositiu antipánico.

SikurExit s'adapta a totes les exigències d'instal·lació; el picaporte és reversible, com el quadre manilla que permet seleccionar el costat amb funció antipánico, el picaporte i el pitó sistema autoblocante són regulables. És possible adaptar una electromanilla Cisa i disposa de la funció “tanqui de dia” (en el model amb funcions A/D).

Certificats:

SikurExit, garanteix la màxima seguretat; en combinació amb un cilindre CISA i un escut protector del cilindre (Grau 6 Security segons la norma UNEIX EN 12209:2003 prEN 15685:2008)

Marcat CE segons la DIRECTIVA 89/106/CEE emès per l'organisme certificador ICIM.

Conforme a la norma europea UNEIX EN 1125:2008 per a sortides antipánico (en combinació amb un dispositiu antipánico).

Conforme a la norma europea UNEIX EN 179:2008 per a sortides d'emergència (en combinació amb una manilla).