Geze Iberia, S.R.L.U. - Automatismes i motoritzacions per a portes

Geze TS 5000 ECline

Cierrapuertas, dispositiu flexible i multifuncional: ideal per a espais sense barreres arquitectòniques

Fotografia de Cierrapuertas, dispositiu flexible i multifuncional
Els requisits a la tecnologia dels cierrapuertas són cada vegada més diversos i exigents. Les noves normatives per a espais sense barreres arquitectòniques requereixen portes que s'obrin fàcilment. En cas d'incendi han de tancar-se de manera segura per protegir i fins i tot salvar vides. Han de ser resistents enfront de danys deliberats, fàcils de manteniment i harmonitzar amb el disseny de l'edifici.

El TS 5000 ECline compleix amb totes aquestes exigències i alhora amb totes les normatives i recomanacions vigents a Alemanya. Pot optar-se per una obertura suau de la porta mitjançant la tecnologia ECline, o amb el mateix cierrapuertas triar un tancament més fort mitjançant la tecnologia safety close. Aquesta manera s'empra per exemple en una porta exterior o portes subjectes a embranzida variable. El model de cierrapuertas TS 5000 ECline ofereix totes aquestes prestacions sense cap requeriment addicional de muntatge o manteniment.

El TS 5000 ECline és la solució ideal per a construccions sense barreres arquitectòniques. La màxima optimització del sistema complet permet aconseguir una força de tancament d'EN5. Compleix amb les exigències de la normativa DIN 18040, respecte a la màxima obertura de 47 metres/Newton (Nm). Així poden realitzar-se portes fins a una amplària màxima d'1.250 mm sense barreres arquitectòniques. L'eficàcia del TS 5000 ECline, segons mesuraments oficials, sobrepassa clarament el 80%. S'entén que gairebé tota la força emprada per obrir la porta serà invertida per tancar-la. Si l'angle d'obertura oscil·la entre 2º i 60°, la guia lliscant ECmove reduirà el temps d'obertura en un 40%, d'acord amb la DIN SPEC 1104. El resultat és una obertura més fàcil i un trànsit més còmode en la porta. Si es desitja, pot variar-se la força d'obertura d'ECmove o ser desconnectada, si es tracta de portes l'obertura de les quals és accelerada pel vent. L'addicional amortiment natural, aconseguint un angle d'obertura de 70° o més, impedirà que la porta pugui obrir-se voluntàriament o sofrir altres danys.

Comparat amb altres sistemes estàndard de cierrapuertas TS 5000 ECline no precisa un major nivell de manteniment o de muntatge. El suport d'obertura es lliurarà amb la preinstal·lació i el parametraje realitzat.