Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy (TESA) - Tancaportes

CT 5700

Cierrapuertas: de gran superfície i massa

Fotografia de Cierrapuertas
El model CT 5700 de TESA està dissenyat per tancar amb garantia portes de gran superfície i massa. Té el doble de capacitat hidràulica i vàlvules de seguretat, per controlar eficaçment la inèrcia de grans masses en moviment. Està especialment destinat per a portes de fins a 400 kg i amb 1,6 metres d'ample de fulla, regulable en força EN5-EN7.

Les seves aplicacions estan sent d'allò més variades, des de grans portes en centres comercials i museus, fins a embarcacions, que com veiem més endavant, tenen unes característiques molt específiques.

L'escora de les embarcacions provoca dues situacions que compliquen el tancament de portes: d'una banda, quan el vaixell està inclinat cap al costat de l'obertura és molt més difícil tancar la porta, perquè la gravetat juga en contra i l'obertura s'accelera; i en cas que el vaixell s'escori cap al costat del tancament es produeix la situació inversa. Un altre problema inherent a la navegació és l'oxidació de les estructures metàl·liques, per això el CT5700 està acabat en Inox mat.