Emuca, S.A. -

Paddock

Calaixos per a oficina: permeten aconseguir composicions totalment adaptades a les necessitats del client

Fotografia de Calaixos per a oficina
Emuca comercialitza la gamma de calaixos per a oficina Paddock, aconseguint així estar més present en el sector del moble per a oficina.

Aquesta col·lecció ofereix múltiples combinacions pràctiques i funcionals que permeten compondre els seus propis calaixos d'oficina, optimitzar espai i aconseguir composicions totalment adaptades a les seves necessitats.

Destaca el calaix Padplast, que consisteix en un calaix fabricat en plàstic, disponible en negre o gris i el calaix Padsteel que està fabricat en xapa d'acer pintat en negre o gris texturizado. D'altra banda, per realitzar calaixeres i armaris de mesures especials s'incorporen els laterals Padplast.

Tots ells posseeixen doble paret lateral per ocultar les guies boles, estan dissenyats per a la incorporació de pany antivuelco Ojmar modelo 1038 i accessoris per aconseguir múltiples composicions.

Asímismo s'incorporen els arxivadors Padframe, fabricats en xapa d'acer pintat en negre o gris texturizado. Aquest sistema aporta solucions per al muntatge en calaixeres i armaris per les seves dimensions ja que és adaptable en amplària gràcies a la seva regulació.