Renolit Ibérica, S.A. (Alkorplan) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Renolit Ibérica, S.A. (Alkorplan)
Ctra. del Montnegre, s/n
08470 Sant Celoni (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑938484000   +34‑948556315  
w:  www.renolit.arkoplan.com
Làmines i productes plàstics

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Renolit Ibérica, S.A. (Alkorplan)

RENOLIT és un dels principals fabricants internacionals de làmines i productes de plàstic d'alta qualitat. Des de fa més de 60 anys, aquesta empresa familiar independent és una referència quant a qualitat i innovació. En l'actualitat dóna ocupació a uns 4.200 treballadors en els seus 33 centres de producció i distribució. A tot el món, RENOLIT és sinònim de competència tècnica, moderns dissenys i un servei orientat al client.

Amb les làmines plàstiques de RENOLIT es milloren les superfícies de mobles, elements de construcció i productes d'alta fidelitat; es fan estructures per a cobertes, obres d'enginyeria civil o revestiments de piscines. Així mateix, RENOLIT fabrica productes per a usos mèdics, per exemple: borses per a sang, així com planxes reutilitzables amb productes composts de fibres naturals per als sectors de la construcció i la indústria automotriz. A més, a partir de les làmines RENOLIT es creen articles per la carpetería i l'equipament interior de vehicles, així com productes autoadhesivos i tècnics.

RENOLIT Ibèrica, S. a. és capdavantera al mercat Europeu de les membranes d'estanqueïtat sintètiques. La seva àmplia gamma de productes ALKORPLAN, una de les majors en el sector, respon a la demanda i a les necessitats del mercat en làmines flexibles de PVC per a cobertes, projectes d'enginyeria civil, piscines i estanys de jardins.