Industrial Recense, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrial Recense, S.L.
Parque Empresarial de Apontenova,33-39
27720 A Pontenova (Lugo) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑982355710  
🖷:  +34‑982355995
w:  www.recense.com
Panells aïllants. Fabricant, Importador.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Industrial Recense, S.L.

Industrial Recense neix en 1953 en un petit taller dedicat a la fabricació de falçs. Molt ràpid la comercialització d'aquestes, s'estén més enllà de Galícia portant l'artesania gallega a tots els racons de Castella.

La inquietud industrial del seu fundador li encamina al desenvolupament de noves lineas de producció amb una orientació més d'acord amb el procés evolutiu que estava succeint en la societat espanyola.

L'evolució de l'empresa s'orienta cap al sector de la construcció, realitzant principalment herrajes i fixacions que passa a comercialitzar amb la marca Recense.

En 1999 es produeix el trasllat a les noves instal·lacions al parc empresarial de Pontenova, continuant amb el constant desenvolupament iniciat en 1980. Amb una superfície total de 10.000 m2, Recense posa els mitjans que permetran adaptar-se a les necessitats dels seus clients i a les exigències d'un sector en continu desenvolupament.

Recense treballa especialment 6 línies de producte:

- Abarcones: més informació en www.abarconeseuropa.com

- Sanejament i calefacció

- Cobertes, façanes, forjats i altres

- Cargols i altres fijacions

- Frontisses

- Estructures de formigó i panells