DDX Tecnologic Solutions Ibérica, S.L. - DDX Group - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
DDX Tecnologic Solutions Ibérica, S.L. - DDX Group
Gaspar Bravo de Sobremonte, s/n, Centro Empresas Valdemoro Ofc. 13b
28341 Valdemoro (Madrid) Espanya
☎:  +34‑918955675   +34‑606686347  
🖷:  +34‑911414214
w:  www.ddxgroup.es
Programari CAD/CAM per a fusta, pedra i vidre

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

DDX és una empresa creadora i desenvolupadora de programari CAD-CAM-CAU-CIM especialitzats en els sectors Fusta, Plàstic, Vidre i Pedra. Fundada a Itàlia, DDX ha crescut constantment al punt de comptar amb filials a Espanya/Portugal i Alemanya, i distribuïdors a França, Polònia.
Per a la fusta oferim programari CAD/CAM Genèric, Solució Finestres i Portes de fusta massissa i Càlcul d'Escales.
El programari CAD/CAM EasyWOOD està orientat al disseny i posterior mecanitzat de peces complexes i l'aprofitament de material en Controls Numèrics de 3, 4 i 5 Eixos i Torns.
El producte PowerWIN està especialment desenvolupat per al disseny i càlcul (i posterior mecanitzat en CNC si es requereix) de les Finestres i Portes de fusta massissa. El programari fa el posicionament automàtic de les peces sobre la taula i la gestió dels elements de subjecció.
PowerSTAIRS és el producte ideal per al disseny i càlcul d'Escales en L, en O, en S, Circulars, de Caragol Planta Rectangular i Rodona, amb visualització 3D i renderizado foto-realístico i CAM automàtic 5 eixos. PowerSTAIRS mecanitza automàticament tots els components de l'escala. També és possible crear escales amb mòduls metàl·lics.
Per al sector de la Pedra, tenim dos paquets programari totalment adaptats i especialitzats, de fàcil ús i sense prerrequisitos informàtics: EasyCUT i EasySTONE, tots dos CAD/CAM per al disseny i mecanitzat de peces en pedra natural o artificial.
EasyCUT és un producte dissenyat per servir d'interface de treball en màquina, permetent gestionar-la al mateix temps que realitzar les operacions de mecanitzat més comunes per a les màquines Cortadoras Disc a Puente.
EasySTONE és el producte idoni per al disseny i fabricació de peces complexes (lavabos, plats de dutxa, columnes salomónicas, escultures des de STL, aigüeres, fogons, etc.). EasySTONE gestiona fins a 5 eixos simultanis i 6 amb posicionament a més de l'eix Torno.
Tots els nostres productes per al sector de la fusta i de la pedra estan avalats pels millors fabricants de CNC i han aprovat els seus més estrictes tests de qualitat. En moltes marques ja es distribueixen els nostres productes com a Solució Avançada de Base.
DDX ofereix en tots els seus productes CAD/CAM la simulació virtual total del procés de mecanitzat en la màquina i la possibilitat de verificar col·lisions, per a això ofereix el producte PowerSIM. També oferim mòduls Nesting (Optimització de Material).