Protecta, S.A. - Paviments i revestiments sintètics

Protecta Lock-Tile

Paviment industrial: fabricat en llosetes de PVC

Lock-Tile és un paviment industrial de Protecta, fabricat en llosetes de PVC plastificat que es col·loca sense tractament previ i sense ús de cola sobre qualsevol superfície dura o plana.

Les llosetes s'ancoren mitjançant un sistema de “Cua d'oreneta”. Mesuren 500 x 500 mm (útils 490 x 490 mm), amb un espessor de 7 mm. La superfície pot ser llisa o de relleu (botons).

És ideal per instal·lar-se on la interrupció en les activitats diàries presenta una gran molèstia i pèrdues econòmiques o quan no es disposa ni d'un cap de setmana, o bé en zones on l'estat del suport no permet la pavimentació a força de resines, les càrregues són excessivament elevades o es prefereix un sòl movible.

Lock-Tile suporta càrregues mecàniques màximes, com a carretons elevadors o altres vehicles de magatzem. Gràcies a la seva elevada densitat i pes (uns 2 kg per lloseta), funciona com un bon aïllant tèrmic i acústic.

Entre altres aplicacions, es pot utilitzar en múltiples llocs com a sales de producció, magatzems, sales de màquines i de control, tallers, oficines, sales d'exposició, restaurants, complexos esportius i laboratoris, etc.