Protecta, S.A. - Complements per a pavimentació

Protecta Flex-Unit

Elastòmer: per recobrir construccions i instal·lacions

Fotografia de Elastòmer

Flex-Unit és un elastòmer especial, d'elasticitat duradora, dissenyat per al recobriment protector de construccions i instal·lacions industrials de tota classe. Indicat per a sanejaments i reparacions, és un material ideal per a bugades i la construcció de motlles.

S'utilitza tant para en recobriments elàstics com a unions, farciments, bugades, segellats, proteccions i reparacions.

Està disponible en la versió Flex-Unit A58, colable, per a recobriments i segellat, i la versió Flex-Unit Terrasses, d'excel·lent adherència sobre gairebé tots els fons absorbents.

Entre les seves aplicacions, s'utilitzen com a recobriment protector contra qualsevol atac químic i contra l'abrasió. També per al segellat de juntes elàstic per a formigó, obra, metall, com lechada per a la construcció i per a l'aïllament contra mitjans fluids i gaseiformes. També s'utilitza com a amortidor de so i vibracions, revestiment de dipòsits d'aigua per a ús industrial, el recobriment de cobertes, la construcció de motlles i models elàstics, etc.

Flex-Unit constitueix un sistema d'uretano, formulat, modificat i perfeccionat mitjançant silicones que, a través d'un bicomponente, arriba a l'enllaç reactiu.