Schlüter Systems, S.L. - Desagües para lavabos, duchas y bañeras

Schlüter Kerdi-Line

Desguassos lineals baixos: per a la construcció de dutxes d'obra

Fotografia de Desguassos lineals baixos

Amb la generació de desguassos lineals Kerdi-Line, Schlüter-Systems presenta un sistema més baix per a la construcció de dutxes d'obra.

A causa de l'innovador pot de sortida amb sifó, es redueix de forma significativa l'altura de construcció per a tots els sets de desguàs lineal entre 50 i 120 cm de longitud. Així Schlüter-Kerdi-Line-H 40 de sortida horitzontal permet la construcció de dutxes d'obra amb una altura de només 78 mm, mentre l'altura del sistema de sortida vertical Schlüter-Kerdi-Line-V és de 24 mm. També els panells prefabricats Schlüter-Kerdi-Shower-LC i –LCS s'han adaptat a les noves altures. Aquests panells substitueixen al morter d'obra i recrecen l'altura del plat amb un pendent del 2 %.

El sistema Schlüter-Kerdi-Line garanteix de forma eficaç la impermeabilització de les dutxes d'obra, ja que les canaletas estan proveïdes d'un maniguet impermeable preinstalado, que se solapa amb la làmina d'impermeabilització Schlüter-Kerdi. Fins i tot per a les cantonades interiors i transicions als paviments lindantes existeixen peces prefabricades especials i perfils d'acer inoxidable, que solucionen la impermeabilització i detalls constructius de les dutxes en zones problemàtiques.

A més, com a acabat final s'ha incorporat el nou Schlüter-Kerdi-Line-D, que permet l'evacuació de l'aigua a través de discretes obertures lineals construïdes amb el propi recobriment.

Per a la construcció de dutxes d'obra amb desguassos centrals de 10 x 10 cm existeix el sistema Schlüter-Kerdi-Shower, disponible en diversos formats quadrats i rectangulars. Amb la incorporació del panell de pendent Schlüter-Kerdi-Shower-TB, l'altura de construcció es redueix a 22 mm per a desguassos amb sortida vertical. A més, el panell se subministra ja impermeabilitzat amb la làmina Schlüter-Kerdi i llest per rebre el recobriment final. D'aquesta forma els sistemes Schlüter-Kerdi-Line i Kerdi-Shower es converteixen cada vegada més en els sistemes ideals per a la construcció de dutxes d'obra en la rehabilitació d'habitatges.