Schlüter Systems, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Schlüter Systems, S.L.
Ctra. CV-20 Onda - Villarreal, km 6,2 - Apartado correos 264-
12200 Onda (Castelló) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑964241144  
🖷:  +34‑964241492
w:  www.schluter.es
Producció de sistemes per a col·locació de rajoles ceràmiques i pedra natural

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Schlüter Systems, S.L.

Des dels seus inicis l'any 1975, Schlüter-Systems es dedica al desenvolupament de solucions per a la col·locació de rajoles ceràmiques. La gamma de productes de Schlüter-Systems compta amb més de 6.000 articles, comercialitzats des de les seves delegacions a tot el món, la fi principal de les quals és garantir un perfecte acabat i durador funcionament de qualsevol tipus de recobriment ceràmic i de pedra natural.
Entre aquestes solucions destaca la més àmplia gamma de perfils per a la protecció de cants de rajoles ceràmiques i juntes de moviment. Els sistemes d'impermeabilització i desolidarización eviten deterioracions en la ceràmica provocats per la presència d'humitat, gelades, moviments per dilatació o agressions mecàniques. A més aquestes solucions combinen perfectament amb sistemes prefabricats per a la construcció completa de dutxes, banys, piscines, spa’s i espais humits en general. Finalment el sistema Bekotec ofereix la màxima garantia per a un acabat perfecte d'un paviment ceràmic flotant sobre aïllaments termo-acústics, com per a la instal·lació de calefaccions radiants en combinació amb el sistema Bekotec-Therm.