Feilo Sylvania Spain, S.A.U - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Feilo Sylvania Spain, S.A.U
Julián Camarillo 42, 4ºB – Edif. Treviso
28037 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916699000  
🖷:  +34‑916737364
w:  www.sylvania-lighting.com/es-es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Feilo Sylvania Spain, S.A.U

Havells Sylvania és un proveïdor capdavanter d'una àmplia gamma de solucions d'il·luminació professionals. Avalat pels seus 100 anys d'experiència en llums i lluminàries, Sylvania proporciona innovadors productes i sistemes als sectors públic, comercial i privat de tot el món.
Des de solucions fluorescents estàndard a llums fluorescents compactes (CFL), o des de solucions halògenes a llums de descàrrega d'alta densitat (HID), entre unes altres, Havells Sylvania dedica tots els seus esforços a oferir excel·lents serveis de consultoria, acurada atenció i productes de qualitat. En països de tot el món, la gent confia en marques com Concord, Lumiance i Sylvania per adquirir solucions de gran qualitat i baix consum que satisfacin les seves necessitats específiques d'il·luminació.
Fundada a l'abril de 2007, Havells Sylvania pertany a Havells Índia Ltd. un dels majors fabricants de sistemes i components elèctrics, i una de les empreses de més ràpid creixement de l'Índia. Amb 94 sucursals i oficines de representació i 8.000 professionals repartits per més de 50 països, el grup ha registrat una ràpida expansió fins a aconseguir un volum de negocis d'1.250 milions de dòlars nord-americans.
En els seus 18 fàbriques de l'Índia, Europa, Llatinoamèrica i Àfrica, el grup fabrica productes reconeguts per la seva qualitat a nivell mundial entre els quals es troben: commutadors, cables, conductors, lluminàries i llums.
Recolzats per aquesta xarxa de competència global, Havells Sylvania es troba ara en una posició més sòlida que mai i s'espera que la seva quota de mercat registri un augment significatiu en els propers anys.