Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Se celebra el I Foro Técnico sobre Construcción Industrializada con Prefabricados de Hormigón

Se celebra l'I Fòrum Tècnic sobre Construcció Industrialitzada amb Prefabricats de Formigó

19/07/2012

19 de juliol de 2012

Andece va organitzar el 27 de juny, en la Direcció general d'Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment, l'I Fòrum Tècnic sobre Construcció Industrialitzada amb Prefabricats de Formigó, al que van assistir prop d'un centenar de persones, bona part de les quals pertanyents a estudis d'arquitectura, enginyeries, constructores i altres agents relacionats amb la prefabricación.

L'esdeveniment es va compondre de 3 taules rodones de debat, en les quals es van reunir alguns dels experts més qualificats en la matèria per abordar com la construcció industrialitzada amb elements prefabricats de formigó és una solució idònia, analitzant-la des de 3 punts de vista diferents.

I Fòrum Tècnic sobre Construcció Industrialitzada amb Prefabricats de Formigó
I Fòrum Tècnic sobre Construcció Industrialitzada amb Prefabricats de Formigó.

Mesa 1: ‘Compliment del Codi Tècnic de l'Edificació amb prefabricats de formigó’

Com els prefabricats de formigó suposen una excel·lent opció per al compliment dels requisits prestacionales en cadascun dels seus documents bàsics, pel que fa a l'aïllament tèrmic, aïllament acústic, resistència al foc, seguretat d'utilització o impermeabilidad.

Mesa 2: ‘Avantatges de la construcció industrialitzada amb prefabricats de formigó. Casos pràctics reals’

Presentació de projectes i obres destacades realitzades amb elements prefabricats de formigó, amb la visió de tècnics responsables del projecte i l'execució de les obres, i dels departaments tècnics de les empreses prefabricadoras que exerceixen una labor fonamental, destacant els grans avantatges que ofereix la prefabricación com són la rapidesa d'execució, la reducció d'incerteses (terminis i costos imprevists) o el seu bon comportament davant sisme.

Mesa 3: ‘Els prefabricats de formigó i la Sostenibilitat’

Com construir amb elements prefabricats de formigó per conservar els models ambientals, socials i econòmics. Sostenibilitat i industrialització, avaluació de la sostenibilitat, l'enfocament de cicle de vida, les DAP (Declaració Ambiental de Producte), desenvolupament econòmic i eficiència en la inversió, integració i repercussió social de la construcció.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de La Industria del Prefabricado de Hormigón

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    08/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    03/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveMatelec - IFEMAPiscinaSpainConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis