Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Reynaers Aluminium colabora en el Proyecto Odoo que compite en el SDE 2012
El seu sistema per a portes corredisses CP-155-LS Minergie i el seu sistema per a finestres CS 104 compleixen amb tots els requisits energètics i de disseny que l'equip necessita

Reynaers Aluminium col·labora en el Projecte Odoo que competeix en el SDE 2012

Redacció Interempresas19/07/2012
Reynaers Aluminium, referent europeu en innovació i solucions sostenibles en alumini per a l'arquitectura, cokabora en el Projecte Odoo que es presenta en la competició Solar Decathlon Europe (SDE), que se celebrarà a Madrid durant el mes de setembre de 2012.

Solar Decathlon és una competició internacional d'innovació entre les millors universitats de tot el món, organitzada pel Departament d'Energia dels EUA i el Govern d'Espanya des de 2002. El propòsit principal de la competició és popularitzar l'ús de l'energia solar per a solucions arquitectòniques, buscant el suport social i del mercat de les tecnologies verdes, amb la finalitat d'ampliar el coneixement entre els estudiants de l'energia renovable i l'eficiència energètica, promovent la integració estètica i ecològica de les tecnologies solars en les estructures constructives.

Imagen

El Projecte Odoo

En la competició la tasca de cada equip és dissenyar i construir un habitatge únic alimentat per energia solar, eficientment energètica, rendible, d'estructura lleugera amb la col·laboració dels representants del mercat. 20 equips van presentar el seu projecte, incloent l'equip de la Universitat de Budapest de Tecnologia i Economia. El rendiment dels equips participants es jutjarà sobre la base de deu criteris: Arquitectura, Enginyeria i Construcció, Eficiència Energètica, balanç d'Energia Elèctrica, Condicions de Benestar, Funcionament de la Casa, Comunicació i Sensibilització Social, Industrialització i Viabilitat de Mercat, Innovació i Sostenibilitat.

Imagen

Degut aquest complex sistema de criteris, l'obertura mental dels equips és essencial. Els membres de l'equip han de representar diverses àrees científiques i, per descomptat, cada participant ha de donar el màxim en favor d'un projecte d'èxit.

L'equip de la Universitat de Budapest de Tecnologia i Economia és una organització que té gairebé 70 estudiants membres, que estan sota la tutoria del degà de la Facultat d'Arquitectura, el Dr. Gábon Becker. Durant l'execució del projecte no només els estudiants d'arquitectura participen en ell, aprofitant les característiques úniques de la Universitat, els estudiants de les altres cinc facultats també s'involucren en ell.

El principal objectiu de l'equip Solar Decathlon de BME és el de mostrar que la utilització de l'energia solar pot ser estètica, còmoda i assequible. Els estudiants, en col·laboració amb els seus professors i patrocinadors treballen durant un any i mitjà en la creació d'un habitatge solar que utilitza tècniques innovadores acte-desenvolupades i que usa solucions arquitectòniques i tècniques que més tard poden tenir èxit al mercat. I per tant, progressar en la difusió de l'energia verda sostenible a Hongria.

L'equip està molt content que Reynaers Aluminium hagi dipositat la seva confiança en el Projecte Odoo, recolzant-ho amb l'aportació del sistema de portes corredisses. La gran façana de vidre que es troba sobre el pati està dissenyada per utilitzar l'energia solar passiva, i és una estructura molt important de l'habitatge, fins i tot des d'un punt de vista de disseny. El sistema per a portes corredisses CP-155-LS Minergie de Reynaers i el sistema per a finestres CS 104 de Reynaers compleixen amb tots els requisits energètics i de disseny, la qual cosa l'equip necessita. Gràcies a aquesta estructura i al suport de Reynaers Aluminium, el Projecte Odoo serà capaç de participar amb èxit en la competició Solar Decathlon Europe.

Alguns renders del projecte:

Imagen
Imagen
foto

Empreses o entitats relacionades

Reynaers Aluminium, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

  • Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

    Espuma Multiuso PENOSIL PU-46p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/10/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    15/10/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis